Lees voor

Van 21 december t/m 5 januari vieren we kerstvakantie bij het NMM! Speciaal voor de vakantie halen wij onze militaire voertuigen weer van stal zodat jij mini-tank of mini-jeep kunt rijden. Of laat jij je liever chaufferen door de Arena in één van onze grotere militaire voertuigen? Kijk wat er verder te doen is...

Even lekker uit je bol

Midden in ons museum ligt de interactieve speelruimte Xplore. Weten hoe het voelt om een F-16 te besturen? Hoe je buskruit maakt of hoe het is om in een geschutskoepel te zitten?  Je ontdekt het allemaal in Xplore, hier mag je óveral aanzitten!

Nu alvast je tickets bestellen?

Bestel direct tickets

Wat wens jij een militair op missie?

Elke dag zorgen militairen voor vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Ook tijdens de feestdagen zijn er militairen bezig met die missie. Stay Safe! is onze jaarlijkse kerstactie om deze militairen een hart onder de riem te steken. Heb jij een mooie wens voor een militair op missie? Kom naar ' Hangaar 8' (2 minuten lopen van het museum) en schrijf of kleur een kerstkaart en stuur hem naar een van de missiegebieden.

In Hangaar 8 is nog veel meer te doen: zo leer je alles over communiceren met een telex, rooster je marshmallows en geniet je van warme chocomel én glühwein. Kom jij gezellig langs deze vakantie?

  • Hangaar 8 is tijdens de kerstvakantie elke dag open tussen 12.00 en 16.00 uur

Meerijden of stuur je liever zelf?

Elke dag in de kerstvakantie (met uitzondering van eerste- kerstdag en nieuwjaarsdag) bestuur je zelf een mini-tank of mini-jeep. Word je liever gechauffeerd? Scheur mee door onze arena op één van de rupsvoertuigen. Leuk voor kinderen die papa of mama willen uitdagen. Iedere dag in de kerstvakantie tussen 12.00 en 16.00 uur, tickets zijn uitsluitend ter plekke te koop.

Mini-tank rijden (€ 7,50)

  • Minimale leeftijd: 8 jaar; minimale lengte: 1,35 m

Mini-jeep rijden (€ 3,00)*

  • Minimale leeftijd: 3 jaar

Meescheuren op een rupsvoertuig

  • Prijs per persoon: € 5,- voor de half-track of €10,- voor de M688 (amfibisch rupsvoertuig)

*niet op Eerste-, Tweede kerstdag en Nieuwjaarsdag

Koop alvast je museumticket

Ook op maandag open

Goed om te weten: in de kerstvakantie zijn wij ook op maandag geopend! Let op: op Eerste kerstdag (25 december) en Nieuwjaarsdag (1 januari) zijn wij gesloten. Tot ziens in de kerstvakantie!