Lees voor

Van 22 december t/m 6 januari vieren we ook bij het NMM kerstvakantie en is er van alles te zien en doen, voor jong én oud. Bekijk het hieronder en bestel direct je tickets!

Ontdek het zelf

Midden in het museum ligt de interactieve speelruimte Xplore. Hier ontdek je zelf hoe het werkt en sleutel je aan je technische kennis. Neem plaats in een F-16 simulator of leer kijken als een scherpschutter. Leer het NATO-alfabet, bestuur een tank of ga te paard. Pas op voor die pijlen! Weet jij hoe je buskruit maakt of hoe het is om in een gevechtskoepel te zitten? Je ontdekt het in het NMM!

Winteractie
Profiteer nog t/m 6 januari van de aantrekkelijke actie: twee volwassentickets voor € 25,- (normale prijs € 30,-). Op vertoon van je ticket geniet je in het restaurant van heerlijke koffie/thee met kuch voor € 3,50 (normale prijs € 5,50). Let op: de tickets voor de winteractie zijn uitsluitend online verkrijgbaar en alleen geldig t/m 6 januari 2019.

Bestel direct tickets

Stay Safe!

Draag een militair op missie een warm hart toe deze kerst. Tijdens de kerstvakantie kun je in de Hangaar van het museum (Hangaar 8) een persoonlijk kaartje schrijven aan Nederlandse militairen die deze kerst niet met hun familie zijn.

In Hangaar 8 kun je ook de postroute doorlopen, om te ontdekken welke weg jouw kaartje aflegt voordat het bij de militairen op missie aankomt. Geniet daarnaast van warme chocolademelk of een glas glühwein en rooster zelf marshmallows! 

  • Hangaar 8 is dagelijks geopend tussen 12:00 en 16:00 uur
Bestel alvast tickets

Fokker G.1 en Fokker C.X

Tijdens de kerstvakantie is Hangaar 8 geopend en heb je unieke kans om de Fokker G.1 en de Fokker C.X te zien! 

Onder het genot van een warme kop chocolademelk en of een glas glühwein, kun je de toestellen bewonderen. 

Lees meer over de Fokkers

Minitank rijden en meerijden op rupsvoertuigen

Maak tijdens de kerstvakantie je dagje uit in het NMM compleet door zélf een minitank te besturen of mee te scheuren met een van de rupsvoertuigen door de Arena! Voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk!

Minitanks

  • Minimale leeftijd: 8 jaar; minimale lengte: 1,35 m
  • Prijs: € 7,50 (tickets ter plekke te koop)
  • Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 uur

Meescheuren op rupsvoertuigen:

  • Prijs: €10,- voor de M688 en € 5,- voor de halftrack YA-328
  • Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 uur
Koop alvast je museumticket