Het NMM ligt op het terrein van de voormalige vliegbasis Soesterberg. Deze historische plek is nu onderdeel van een schitterend recreatiegebied met diverse fiets- en wandelroutes en veel bijzondere flora en fauna.

Het museum is mede daarom een indrukwekkende locatie voor presentaties, trainingen en zakelijke evenementen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie en een aanbod op maat kunt u altijd contact opnemen met ons reserveringsbureau via 0850036000 (keuzenr. 2) of reserveringen@nmm.nl.

Uw evenement in het NMM?

Het Nationaal Militair Museum heeft diverse mogelijkheden om overdag, maar met name na sluitingstijd, uw bijeenkomst invulling te geven. Onze medewerkers van het reserveringsbureau werken graag met u samen om een mooi programma samen te stellen. De volgende ruimten in het museum zijn hiervoor te reserveren:

Locatiemogelijkheden

FOYER AUDITORIUM
Deze mooie open ruimte kijkt uit op Park Vliegbasis Soesterberg. Hier plaatsen wij zwarte statafels en zwarte buffetten voor het serveren van onder andere een lunch of een welkomstdrankje. De Foyer Auditorium is geschikt voor een bijeenkomst tot 200 personen.

AUDITORIUM
Het Auditorium is voorzien van een vaste theateropstelling voor 200 personen. Voor het raam, met uitzicht op het museum, staat een royaal podium met hierop een vast katheder. De ruimte is voorzien van een scherm, beamer, versterkt (spreek)geluid en een draadloze microfoon met los statief. Wij adviseren graag over eventuele verdere AV wensen.

F-16 THEATER
Wij kunnen in het F-16 Theater een heerlijk diner of buffet serveren tot 150 personen. Voor een sit down dinner  tussen de voertuigen op de grond en met vliegtuigen boven het hoofd plaatsen wij in deze ruimte tafels met zwart tafellinnen, servies, glaswerk en bestek in een chique stijl. Subtiele led ‘kaarslichtjes’ verspreiden een mooi licht tussen de bijpassende bloemen. Voor een borrel biedt het F-16 Theater plaats tot 400 personen.

DOGFIGHT
In deze grote open ruimte met enorme glazen gevel aan de lange zijde van het museum hangen enkele imposante vliegtuigen boven het hoofd: zij verbeelden het luchtgevecht of 'dogfight'. De Dogfight leent zich voor de grotere partijen en biedt ruimte tot 650 personen.

Genghis Khan arrangement

In het kader van de tentoonstelling 'Genghis Khan, wereldveroveraar te paard' hebben we een speciaal arrangement voor u samengesteld. Bekijk het hieronder of neem contact op met het reserveringsburea op 085-003 6000, keuzenummer 2.

Klik hier om het arrangement te bekijken

Meer informatie en reserveren

Mail voor informatie naar reserveringen@nmm.nl of download de brochure hier.