In het weekend van 25 & 26 augustus 2018 gaat de vroegere Vliegbasis Soesterberg terug in de tijd met het Soesterberg Flight Event. Bij en rond het NMM kan iedereen dan genieten van ronkende motoren en oude vliegtuigen die de tijden doen herleven uit de beginjaren van de luchtvaart, de jaren vanaf circa 1913 tot aan de Tweede Wereldoorlog.

Soesterberg Flight Event

Tijdens dit grote publieksevenement ontdekken bezoekers de ontwikkeling van de luchtvaart. Bij elkaar zullen zo’n 20-25 vliegtuigen vliegend te zien zijn, die vanaf het gras bij de naast het NMM gelegen zweefvliegclub starten en landen. Daarnaast is er een static show waarbij meer (voormalig) vliegend materieel uit het depot van het museum te bewonderen zal zijn.

Het evenement niet missen? Koop alvast tickets tegen het speciale vroegboektarief!

Bestel tickets

Deelnemers

Benieuwd naar de line-up en het volledige programma? Bekijk hieronder alvast een (voorlopige) selectie*. In de aanloop naar het evenement zal steeds meer bekend worden gemaakt over de activiteiten en toestellen aanwezig op het evenement. 

  • Pionier en Eerste Wereldoorlog
    Spin, Blériot, Fokker Dr.I & D.VII, Sopwith, Nieuport
  • Barnstorming years (luchtacrobatiek)
    Boeing Stearman, Tiger Moth, Bücker Jungman
  • Aanloop naar Tweede Wereldoorlog
    Spitfire, Me 108, DC-3, Ryan, Curtiss Hawk 75

*dit is een voorlopige selectie en onder voorbehoud

Ticketverkoop

Tot 1 april krijgt u vroegboekkorting bij de aanschaf van een ticket, vanaf 1 april worden de tickets duurder. Er zijn speciale tickets voor kinderen van 4-12 jaar, kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. 
LET OP: de museumkaart, Defensiepas en andere toegangspassen zijn NIET geldig tijdens het Soesterberg Flight Event

GA NAAR WEBSHOP

Let op: wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om uw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken en om u relevante boodschappen te tonen. Als u verder gaat op onze site, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.