In het weekend van 25 & 26 augustus 2018 vinden de Soesterberg Luchtvaartdagen plaats in en om het NMM. Een complete dagje uit voor jong én oud!

Soesterberg Luchtvaartdagen

Het NMM heeft de grootste collectie vliegtuigen en helikopters van Nederland. Tijdens de Luchtvaartdagen laten we je graag álles zien. Op het terrein rond het museum worden meer dan 20 vliegtuigen tentoongesteld. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Doorlopend zijn er zowel binnen als buiten leuke (kinder)activiteiten en kun je plaatsnemen in een aantal cockpits en simulatoren.

De kaartverkoop voor dit evenement in het teken van luchtvaart start binnenkort.

NB Heeft u eerder tickets gekocht voor het Soesterberg Flight Event? Dan krijgt u uiterlijk maandag 18 juni persoonlijk bericht.

Programma static show

Rond het museum staan op beide dagen vele bijzondere vliegtuigen opgesteld. Veel van de toestellen hebben een geschiedenis op Soesterberg. Ook het depot van het NMM, en de nabijgelegen Hangaar 8 zullen worden opengesteld.

Op de foto met de McDonnel Douglas F-4 Phantom? Het kan!

Binnenkort verschijnt hier het volledige static programma. Maar er is meer!

Dag vol plezier

In het museum en buiten op het evenemententerrein is beide dagen van alles te doen. Ga als piloot op de foto met de mooiste vliegtuigen, of neem plaats in een van de opengestelde cockpits. Buiten staan F-16 simulatoren van de Koninklijke Luchtmacht, een grote zweefmolen en op het kinderplein knutsel je zelf een F-16 in elkaar. Honger of dorst? Bestel wat lekkers bij een van de foodtrucks! Of struin over de uitgebreide militaria markt.

Voor de kleintjes is er een knutselhoek, een kleine zweefmolen, en een springkussen. En met het hele gezin scheur je een rondje mee door de arena in een van onze militaire voertuigen!

Ticketverkoop

De Luchtvaartdagen bij het NMM zijn te bezoeken met een evenemententicket. Het is niet verplicht om ook het museum te bezoeken. Binnenkort gaan losse evenemententickets (alleen Luchtvaartdagen) en combinatie tickets (entree museum + entree Luchtvaartdagen) in de verkoop.

Los ticket Soesterberg Luchtvaartdagen (13 jaar en ouder) : €7,50 
Combiticket volwassene: €17,50
Combiticket kind (4 - 12 jaar): €12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen

De Museumkaart en andere toegangskaarten zijn geldig voor entree tot het museum. Om de Luchtvaartdagen te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een (aanvullend) evenemententicket. 

LET OP: Heeft u tickets voor het Soesterberg Flight Event gekocht? Dan heeft u inmiddels per e-mail van ons bericht gekregen (Geen e-mail gehad? Check eventueel de Spambox, of neem contact met ons op via info@nmm.nl).