Lees voor

19 & 20 augustus 2017 vindt het evenement 'Te Paard!' plaats: een uniek paardenspektakel voor het hele gezin. Van Mongoolse boogschieters te paard tot geharnaste ridders, en van Bataafse ruiters tot trompetterkorps Mansour. Zorg dat je goed zit en bestel je tickets!

Het programma

Het hoogtepunt van het evenement 'Te Paard!'is natuurlijk de show in de buitenarena van het NMM. Er zijn op beide dagen shows om 10.30 uur en om 14.00 uur. Bij aankoop van een ticket maakt u een keuze voor de ochtend óf middagshow (deze zijn hetzelfde).

Tijdens dit unieke, historische paardenspektakel ontdek je alles over de rol van paarden in de krijgsmachten van vroeger en nu. Bataafse ruiters op kleine, wendbare paardjes. Geharnaste ridders op zware strijdrossen. Mongoolse boogschieters die veel stof op doen waaien... Ze komen allemaal opdraven tijdens de anderhalf uur durende show.

'Te Paard!' is een dag vullend evenement voor het hele gezin, jong én oud. Er zijn op het evenemententerrein doorlopend activiteiten en demonstraties, gezellige horeca, en daarnaast is het museum de hele dag toegankelijk.

Zorg dat je goed zit en bestel je tickets!

Praktische informatie

Bent u er al helemaal klaar voor? Het belooft een mooi evenement te worden en we verheugen ons op uw komst naar 'Te Paard!'. Vanaf 09.00 uur gaan de poorten van het evenemententerrein open. Hieronder treft u een overzicht met praktische informatie (route, parkeren, showprogramma, betalen, huisregels etc.) over het evenement, en daarnaast een plattegrond van het terrein: 

Tot komend weekend!

Nog geen ticket? Koop 'm hier

Tickets

Het evenement omvat een paardenshow, diverse demonstraties, randprogrammering voor alle leeftijden en gezellige horeca. 

Per dag zijn er twee shows: om 10.30 uur en om 14.00 uur. U dient bij aankoop van een ticket een keuze te maken voor de ochtend óf middagshow. Tickets kosten €17,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Een ticket geeft recht op:
Toegang tot evenemententerrein van 09.00 - 17.30 uur

  • Toegang tot arena tijdens gekozen tijdslot (ochtend- óf middagshow)
  • Toegang tot het Nationaal Militair Museum

LET OP: Het evenement 'Te Paard!' is een bijzonder evenement van het NMM. Kortingsacties en vrije toegangspassen zijn dit weekend NIET geldig. Toegang uitsluitend op vertoon van een evenemententicket, deze zijn via onderstaande link te koop zo lang de voorraad strekt.

Klik hier voor tickets