Gek op nieuwe technologie? In het weekend van 14 & 15 oktober organiseert het NMM hét Military Hitech-News Event 'Science for Humanity', mede mogelijk gemaakt door DMO en Defensity College. Hier ontdek je de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van (militaire) wetenschap & technologie. Maar dat is niet alles, want je gaat ook zelf aan de slag.

Techniek van de toekomst

Of het nu een middeleeuws kanon is of een cyberaanval, degene met de meest geavanceerde techniek is altijd in het voordeel. In het NMM beleef je de militaire geschiedenis van vroeger tot nu, en wordt afgesloten met een blik op de toekomst.

Maar wat brengt de toekomst nu echt, en wat gebeurt er op het gebied van techniek & innovaties? Waar is (onder andere) Defensie mee bezig en wat zit er in de pijplijn? Tijdens het techniek evenement Science for Humanity bieden we u een kijkje in die toekomst...

Nieuws

EXCLUSIEVE PRIMEURS
Tijdens dit weekend heb je als bezoeker de exclusieve primeur op onthullingen uit de wereld van hitech. Verschillende bedrijven & instanties presenteren hun laatste ontwikkelingen en geven je een bijzonder inkijkje in de toekomst. Binnenkort lees je hier welke partijen je kunt verwachten.

PROGRAMMA
Science For Humanity is een evenement voor alle leeftijden en vindt plaats tussen de vliegtuigen, tanks en helikopters uit de collectie van het Nationaal Militair Museum, een belevenis op zich! 

Tijdens het weekend wordt de historische collectie van het museum tijdelijk uitgebreid met de nieuwste innovaties. Zo zal er een waterstof raceauto te zien zijn, een ekso skelet, nano-sateliet, solarboot en mens aangedreven onderzeeër. Daarnaast zijn er diverse techtalks en presentaties verspreid over de dag: 

Bekijk het programma van zaterdag 15 oktober

Bekijk het programma van zondag 16 oktober

Praktische informatie

Het evenement vindt op 14 & 15 oktober plaats tijdens openingstijden van het museum. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het evenement, toegang op vertoon regulier toegangsbewijs of gratis toegangspassen (Museumkaart, Defensiepas, etc.). Parkeren bij het museum is gratis. 

OVER SCIENCE FOR HUMANITY
Science for Humanity is een evenement van het Nationaal Militair Museum en wordt mede mogelijk gemaakt door Defensie Materieel Organisatie, Defensity College en in- & externe Defensiepartners. Het evenement is toegankelijk voor bezoekers van het museum. Koop je ticket bij de kassa, of voorkom wachtrijen en koop alvast je ticket online.

Nog geen ticket? Koop 'm hier

Vloggers en verslaggevers gezocht!

Tijdens Science for Humanity laten we jou graag aan het woord in het SfH-journaal. Wat vind jij interessant, leuk, of waarom denk jij dat techniek de toekomst heeft? In het museum vind je op meerdere plekken instructies voor het maken van een vlog. Doe je mee? We zien je graag komend weekend!