Lees voor

Tijdens het Zomeroffensief beleef je onze militaire collectie pas echt. Zo staan buiten de meest bijzondere voer- en vliegtuigen uit ons depot opgesteld, zo dichtbij kwam je nog nooit! Maar... wat gek, we zijn een paar tanks kwijt. Het lijkt of iemand ermee vandoor is gegaan.

Spanning tijdens de tankshow

Er zijn verdachte activiteiten waargenomen in de Arena van het NMM. Wat zou er aan de hand zijn? Het ziet er verdacht uit. Niet veel later bulderen verschillende voertuigen en tanks de Arena in... Kun jij niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren? Boek je tickets voor het Zomeroffensief en kom naar de spectaculaire tankshow. Kunnen de good guys wel opboksen tegen de bad guys? Mis de spannende ontknoping niet!

Twee shows per dag
Om te zorgen dat iedereen kan genieten van deze spectaculaire tankshow zijn er elke dag 2 uitvoeringen! Bij aankoop van je tickets kies je voor de show om 11.00 uur óf om 14.00 uur. Het terrein is open tussen 09.00 uur en 17.00 uur zodat je verder genoeg tijd hebt om alles te ontdekken. 

Reserveer je kaarten

Fun voor kids

Leef je uit op de stormbaan, klauter in onze klimtoren, spring een gat in de lucht op onze bungee-trampoline of zweef lekker rond in onze zweefmolen.

Er is ontzettend veel te doen tijdens het Zomeroffensief. Wat dacht je van mini-jeep rijden, vliegtuigen aanraken en zelfs een kijkje in de cockpit nemen. 

En dat is nog niet alles: naast bijzonder straaljagers en vliegtuigen spot jij ook vele gave voertuigen op ons terrein. En maar liefst 15 in de show. Ontdek jij ze allemaal?

Markt en foodtrucks

Er is meer te zien dan voer- en vliegtuigen alleen: zo is er tijdens het Zomeroffensief ook een militaire markt. Wie weet wat voor interessants je hier op de kop tikt.

Ook geniet je van heerlijke militaire kost uit een van de foodtrucks én is er live muziek van onze DJ. Geen zin om te dansen? Neem lekker plaats op ons terras!

Bestel nu je tickets

Plattegrond

Bij binnenkomst ontvang je van ons het programma met daarop ook de plattegrond zodat je weet waar je moet zijn. Omdat het evenemententerrein zo groot is adviseren we je om goede schoenen aan te trekken zodat je prettig kan lopen. 

Graag tot op het Zomeroffensief!

Ticketverkoop

Het Zomeroffensief bij het NMM is te bezoeken met een los evenemententicket of in combinatie met een ticket voor het museum (combiticket = museum + evenement). Bij aankoop moet een keuze gemaakt worden voor de ochtend- of middagshow in de Arena. Zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. Koop je tickets vooraf met korting en voorkom teleurstelling, want het evenement kan uitverkocht zijn.

Los ticket Soesterberg Zomeroffensief (4 jaar en ouder) : €12,50
Combiticket volwassene: €20,-
Combiticket kind (4 - 12 jaar): €16,50
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.

LET OP: de Museumkaart en andere toegangskaarten zijn uitsluitend geldig in het museum. Om het Zomeroffensief (buiten) te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een evenemententicket. 

Klik hier om naar de ticketshop te gaan