Lees voor

Let op: vanwege de getroffen COVID-19 maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een aanvullend programma bij je groepsbezoek te boeken.

‘Missie NMM’ feestpakket
Met het ‘Missie NMM’ feestpakket kunt u als ouder zelf een feestje begeleiden in het museum.  Bij aankomst in het museum wordt u welkom geheten door een gastheer of gastvrouw en ontvangt u bij de kassa een camouflagetas. In de tas zitten stoere camouflagepetjes voor de kinderen om direct in de juiste stemming te komen. Daarnaast bevat de tas voor elk kind een speurboekje en een etuitje met potloden. Met behulp van het speurboekje gaan de kinderen samen op missie in het museum om de NMM code te kraken. De missie duurt ca 45 tot 60 minuten en voert u onder andere langs harnassen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters. Wanneer de code gekraakt is gaat u terug naar de entreehal en ontvangen de kinderen van de gastheer of gastvrouw nog een speciale NMM-dogtag als beloning!

Prijs per kind is €7,50 exclusief toegang tot het museum. Minimale boekingstermijn is 2 weken. 

Entree
Los van het feestjespakket heeft u entreekaartjes nodig om uw feestje in het NMM te vieren. Deze kunt u los van het feestpakket bestellen zodat u eventueel gebruik kunt maken van een museumjaarkaart of andere kortingen. Met uw entreebewijzen heeft u de gehele dag toegang tot het museum.

Cateringarrangement
Begin het feestje met een lekkere soldatenmuffin en limonade of sluit af met een kidsmeal (frietjes, snack, capri-sun, verrassing). Kiest u ervoor om een feestjesarrangement te boeken dan wacht er een feestelijk gedekte tafel op u in het restaurant. Wilt u ervoor zorgen dat u op het gereserveerde tijdstip in het restaurant aanwezig bent?

Praktisch
U kunt het feestjespakket via de website reserveren en op elk moment van de door u gereserveerde dag ophalen bij de kassa. Wanneer u een cateringarrangement bijboekt is het handig even contact op te nemen met ons reserveringsbureau voor de afstemming van het dagprogramma. Het reserveringsbureau is te bereiken op 085 003 6000 (keuzenummer 2) of per e-mail via reserveringen@nmm.nl. 

Deel deze pagina

Let op: reserveer vooraf je bezoek en draag een mondkapje. Reserveer je tickets online.