Er hangt avontuur in de lucht

  • Vijf interactieve tentoonstellingen

  • Altijd wat te doen, binnen én buiten

  • Negentien vliegtuigen aan het plafond

  • Nederlands grootste militaire collectie

Nu te zien F-16: 50 JAAR FAST FORWARD

Hier ontdek je alles over de F-16 Fighting Falcon, een icoon van de Nederlandse Luchtmacht. Wij vertellen je het spectaculaire verhaal van de oorsprong, de ontwikkeling, de techniek, de missies, de uitrusting en de belevenissen van de vliegers. Lees meer over F-16: 50 JAAR FAST FORWARD.

Museum vol verhalen

In november staat het Nationaal Militair Museum bol van verhalen! Laat je verrassen door verhalen van onze vrijwilligers en conservatoren. 

Op het programma staan wandelverhalen en wapencolleges van onze conservatoren. Ook vertellen vrijwilligers van het Nationaal Militair Museum verhalen bij voertuigen, vliegtuigen en andere objecten. Kom je ook? 

Oorlog door de ogen van een kind

Stap binnen in de Klas van ’45 en beleef de waargebeurde verhalen van Cor, Jack, Ad, Corrie en Frits. Hoe was het voor hen om de oorlog mee te maken? Wandel door scènes uit hun levens en maak het mee alsof je er zelf bij was. Lees meer over de Klas van ’45.

In het Arsenaal zijn alle topstukken uit de Nederlandse militaire luchtvaartgeschiedenis verzameld in een spectaculaire vlucht!