Stap in de kistjes van een soldaat

Ben jij een échte soldaat? Test je skills en voer op ons buitenterrein stoere soldatenactiviteiten uit. Leer salueren, een tentje opzetten, code kraken, knopen leggen, een schuttersputje bouwen en test je conditie bij de mini-bootcamp.

Mini-tank of mini-jeep rijden

Scheur zelf over het uitdagende buitenparcours in de mini-tank of mini-jeep. Er staat een compleet nieuw bataljon mini-tanks op je te wachten. Kom jij ze testen voor ons?

Meerijden militair voertuig

Pretparken hebben achtbanen, wij hebben rupsvoertuigen! Rij mee door onze tankarena op een M688 amfibisch rupsvoertuig of een M3A1 half-track uit de Tweede Wereldoorlog*. Durf jij het aan?

Soesterberg Zomeroffensief

Op zaterdag 4 en zondag 5 september sluiten wij de zomer af met een groot buitenevenement. Voor €10,- krijg je toegang tot ons buitenterrein met onder andere tankdemonstraties, een uitgebreide static-show, en onbeperkt rijden,  en  in mini-tank of mini-jeep.

Nieuwsgierig geworden?

Ren je warm of zoek verkoeling

Daag elkaar uit op onze stormbaan, geniet van een heerlijk drankje op het overdekte terras of leef je uit in onze buitenspeeltuin. Warm weer? We hebben ook een verkoelende waterspeelplaats!

Regent het? Bekijk hier wat er binnen te zien en doen is.

Zelf doen in Xplore

In het hart van het museum vind je Xplore, een ruimte waar kinderen van alles zelf kunnen ontdekken. Leef je uit in een F-16, leer NATO-taal of kruip in de tank en schakel de vijand uit. Naast Xplore vind je bovendien De Klas van ’45 Xperience, die móet je gezien hebben!

Verken de omgeving

Combineer je bezoek aan het museum met een wandeling of fietstocht door de natuur en militaire historie van de voormalige Vliegbasis Soesterberg.

Wandelroutes naar het munitiepark of Landgoed De Paltz (Herman van Veen Arts Centre) staan aangegeven op de borden rond het museum. Download het overzichtskaartje.

KLAAR OM OP MISSIE TE GAAN?

Reserveer snel je tickets!

Reserveren