OPERATIE WOODLAND

Betreed de Battle-zone en begin jouw lasergame-missie! Heb je goed opgelet tijdens de instructieopdrachten? Om te winnen moet je namelijk je beste camouflageskills gebruiken.

In deze spannende missie nemen team Alpha en team Bravo het tegen elkaar op in de strijd om Woodland. Welk team weet zijn skills het beste in te zetten en wint het kostbare woud?

Vooraf reserveren is voor deze activiteit niet nodig.

SPEUR EN LEER ALLES OVER CAMOUFLAGE

Hoe zorgt een soldaat ervoor dat hij zich kan verbergen? En wat hebben dieren hiermee te maken? Deze herfstvakantie leer je alles over camouflage. Bij de kassa is van 16 t/m 31 oktober onze speciale camo-speurtocht ‘Camouflage: je ogen bedrogen’ verkrijgbaar. Doe je mee?

MINI-TANK OF MINI-JEEP RIJDEN

Scheur zelf over het uitdagende buitenparcours in de mini-tank of mini-jeep. Er staat een compleet nieuw bataljon mini-tanks op je te wachten. Kom jij ze testen?

MEERIJDEN MILITAIR VOERTUIG

Pretparken hebben achtbanen, wij hebben rupsvoertuigen! Rij mee door onze tankarena op een M688 amfibisch rupsvoertuig of een M3A1 half-track uit de Tweede Wereldoorlog*. Durf jij het aan?

TIP!

Onze buitenactiviteiten hebben een beperkte capaciteit. Koop daarom op tijd je kaartjes voor mini-tank rijden, mini-jeep rijden of meerijden bij onze buitenkassa. Deze is open van 12:00 tot 15:30 uur, en sluit eerder bij drukte.

KLAAR OM OP MISSIE TE GAAN?

Meld je bij het NMM!

Reserveren