Stap in de kistjes van een soldaat

Ben jij een échte soldaat? Test je skills en voer op ons buitenterrein stoere soldatenactiviteiten uit. Leer salueren, een tentje opzetten, code kraken, knopen leggen, een schuttersputje bouwen en test je conditie bij de mini-bootcamp.

Ontdek of jij geschikt bent voor het soldatenleven

MINI-TANK OF MINI-JEEP RIJDEN

Scheur zelf over het uitdagende buitenparcours in de mini-tank of mini-jeep. Ons bataljon is er weer klaar voor. Kom jij ze testen?

rijden in de mini-jeep

MEERIJDEN MILITAIR VOERTUIG

Pretparken hebben achtbanen, wij hebben rupsvoertuigen! Rij mee door onze tankarena op een M688 amfibisch rupsvoertuig of een M3A1 half-track uit de Tweede Wereldoorlog*. Durf jij het aan?

Gratis pendeldienst

Tijdens de vakantie brengt onze DAF-truck je naar de buitenactiviteiten. Opstappen kan buiten bij de F-27 (onder de luifel). Uiteraard neemt de truck je ook weer mee terug naar het museum!

De pendeldienst rijdt van 12:00-15:30 uur.

TIP

Onze buitenactiviteiten hebben een beperkte capaciteit. Koop daarom op tijd je kaartjes voor mini-tank rijden, mini-jeep rijden of meerijden bij onze buitenkassa. Deze is open van 12:00 tot 15:30 uur, en sluit eerder bij drukte.

SOESTERBERG ZOMEROFFENSIEF

Op zaterdag 3 en zondag 4 september sluiten wij de zomer af met een groot buitenevenement. Voor €12,50 krijg je toegang tot ons buitenterrein met onder andere tank- en voertuigdemonstraties, een uitgebreide static-show, rijden kinderen onbeperkt in onze mini-tank of mini-jeep en nog veel meer!

Bezoek je in dit weekend het museum? Houd er dan rekening mee dat het buitenterrein alleen toegankelijk is met een aanvullend Zomeroffensief-ticket.

Nieuwsgierig geworden?

KLAAR OM OP ONTDEKKINGSREIS TE GAAN?

Bestel je tickets