In het NMM

Jouw evenement

Organiseer je een vergadering voor 10 personen? Een presentatie voor 150 personen? Een bedrijfsfeest of congres voor meer dan 200 personen? Met een borrel, een receptie of diner? Ons award winnende museumgebouw, de unieke collectie en Park Vliegbasis Soesterberg maken jouw event tot een ongeëvenaard succes.

Meer over onze evenementen

In en rondom het museum

Locaties

Diverse locaties binnen en buiten het NMM kunnen als kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of een groter evenement worden ingericht. We hebben altijd een passende locatie voor jouw evenement. We beschikken over een groot auditorium, kleine ruimtes voor break-out sessies of vergaderingen en ook het organiseren van een plenaire bijeenkomst is geen probleem.

Meer over onze locaties

Speciale tarieven

Defensie

Vanuit Defensie een evenement of bijeenkomst organiseren in het NMM? Dan hanteren we speciale tarieven. We denken graag met je mee over de invulling van een bijeenkomst of evenement in het NMM.

Neem vrijblijvend contact op

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Contact

Binnen en buiten

Plattegronden

In het museum hebben we veel ruimtes die geschikt zijn voor kleine en grote bijeenkomsten. De locaties zijn over het volledige museum verspreid, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Ons buitenterrein is zeer geschikt voor grote evenementen en festivals.

Plattegronden

Ontdek onze ruimtes met de virtuele 360º tour!

Virtuele 360º tour