Voel de dreiging van de Koude Oorlog in onze escape room Bunker 83

Voel de dreiging

Het is 1983. De aanhoudende spanning tussen de twee militaire grootmachten houdt de wereld in zijn greep. Betreed een Russische of Amerikaanse atoombunker en voel de dreiging van de Koude Oorlog.

Totale wereldvernietiging ligt op de loer, vluchten uit Bunker 83 is dan ook zinloos. Durven jij en je team de juiste beslissingen te nemen?

Werk een strategisch plan uit in de war room
Strategisch spel in escape room Bunker 83
Help de technische dienst in de Ops Room

Ops Room of War Room

Bunker 83 is een bloedstollende ervaring, waarbij jouw keuzes het lot van de wereld bepalen. Kies je voor de Ops Room, waar hard gewerkt wordt om de systemen te onderhouden? Of voel jij je meer thuis in de War Room, waar de hersenen kraken en strategische posities ingenomen moeten worden? Ongeacht je keuze moet je als één team functioneren en de vijand voor blijven!

Ga de uitdaging aan

Kies een datum en bepaal aan welke kant jij staat: Amerika of Rusland. Selecteer vervolgens een beschikbare tijd. Kom je met een grote groep? Kies dan beide landen om tegen elkaar te strijden!
"Tof. Het is vooral te gek dat het op een waargebeurde situatie gebaseerd is. Je krijgt meteen een stukje geschiedenis mee. Er was veel aandacht voor uitleg en daarna vragen. Super!" M.Lambriks - Bezoeker Bunker 83

Vragen?

Heb je vragen over een bezoek aan de escape room Bunker 83? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op of bel  06 39 76 43 54.