Voel de druk van totale wereldvernietiging. Heb jij stalen zenuwen en blijf je helder nadenken?

Een unieke beleving

Het is 1983. De constante spanning tussen twee wereldmachten houd de wereld in zijn greep. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger. Totale wereldvernietiging. Met je team stap je binnen in een Russische of Amerikaanse atoombunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd.

Ontsnappen uit Bunker 83 is er niet bij, immers, onder dreiging van totale wereldvernietiging is vluchten zinloos. We zoeken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en orders opvolgen. Durf jij de beslissing te nemen?

Escaperoom Bunker 83 NMM
Dit was een andere escape dan ik gewend was. We waren met 7 personen en werden verdeeld over 2 kamers die met elkaar moeten samenwerken. Alles werkte goed en het was continu spannend. Achteraf werd er de tijd genomen om nog even de puzzels te bekijken die niet gelukt waren en om in de andere kamer te kijken waar mee samen gewerkt moest worden. Heel vriendelijk allemaal! Ook de locatie zo bij het Nationaal museum was een leuke toevoeging. Ruud

Boek hier