Rondleidingen

Op aanvraag bieden we interessante rondleidingen voor groepen. Zo organiseren we verschillende rondleidingen met militaire verhalen en een stoere junior rondleiding voor families met kinderen. Ook voor mensen met een visuele beperking bieden we rondleidingen aan.

Rondleidingen

Kinderfeestjes

Wist je dat we een populaire locatie zijn voor kinderfeestjes? In en om het museum is van alles te zien en te doen. Dwaal lekker rond of ga op missie met één van onze speurtochten. Na afloop lekker wat eten in het restaurant en de dag is compleet!

Kinderfeestjes

Culinaire arrangementen

Groepen tot veertien personen kunnen zelfstandig terecht in onze Espressobar en Restaurant. Boek je liever een compleet verzorgd arrangement voor jouw groep? Neem contact op met de afdeling Reserveringen of bel 085-0036000.

Touroperators

De centrale ligging van het museum, de ruimtelijkheid en ons unieke aanbod maken het museum een geweldige locatie voor touroperators. Gegarandeerd een fantastische toevoeging op het programma. Benieuwd naar onze aantrekkelijke arrangementen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze speciale tarieven voor touroperators.