Rondleidingen

Op aanvraag bieden we interessante rondleidingen voor groepen. Zo organiseren we verschillende rondleidingen met militaire verhalen en een stoere junior rondleiding voor families met kinderen. Ook voor mensen met een visuele beperking bieden we rondleidingen aan. Lees meer over onze rondleidingen.

Culinaire arrangementen

Groepen tot tien personen kunnen zelfstandig terecht in onze Espressobar en Restaurant. Boek je liever een compleet verzorgd arrangement voor jouw groep? Neem contact op met ons reserveringsbureau of bel 085-0036000, keuzenummer 2.

Touroperators

De centrale ligging van het museum, de ruimtelijkheid en ons unieke aanbod maken het museum een geweldige locatie voor touroperators. Gegarandeerd een fantastische toevoeging op het programma. Benieuwd naar onze aantrekkelijke arrangementen? Lees meer over ons aanbod voor touroperators.

Zakelijke events

Een zakelijke bijeenkomst of teambuilding sessie op een indrukwekkende locatie middenin de bossen. Van een presentatie in het F-16 theater tot een festival op het buitenterrein. Onze collega’s van NMM Events denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw event!