Kinderfeestpakket

Volg het spoor van een echte soldaat

Bij aankomst in het museum word je welkom geheten door een gastheer of gastvrouw en ontvang je bij de kassa de missie ‘Volg het spoor van een echte soldaat’. Door het spoor van de soldaat te volgen gaan de kinderen samen op missie in het museum. De missie duurt ca 45 tot 60 minuten en voer je langs 8 verschillende objecten in het museum.
Missie geslaagd? Dan ontvangt de jarige een camo petje en een rugzak. De andere kinderen krijgen natuurlijk ook iets leuks ter herinnering. Kosten voor het feestpakket per kind zijn €3,50, dit is exclusief toegang tot het museum à € 11.

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Kinderfeestpakket

Van groene pet tot baret

Bij aankomst in het museum word je welkom geheten door een gastheer of vrouw en ontvang je bij de kassa het feestpakket. Met het sporenspel ‘Van groene pet tot baret’ gaan de kinderen in het museum op zoek naar 8 bijzondere voorwerpen. Bij elk voorwerp voeren de kinderen een missieopdracht uit. De missie duurt ca. 45 tot 60 minuten en voer je onder andere langs 8 verschillende tijdvakken van de militaire geschiedenis van Nederland. Is de missie geslaagd? Dan ontvangt de jarige zijn baret en een rugzak! De andere kinderen krijgen natuurlijk ook iets leuks ter herinnering. Kosten voor het feestpakket per kind zijn €3,50, dit is exclusief toegang tot het museum à € 11.

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

WIJ ZIJN KIDSPROOF

Het Nationaal Militiar Museum is een Kidsproof museum.

Kidsproof musea zijn de Michelinsterren van de museumwereld en worden uitgedeeld door de eerlijkste groep museumbezoekers, de kids zelf. Zij gaven ons een fantastische score van maar liefst een 9.2. Met dit prachtige cijfer zijn we ook Museumkids Provinciewinnaar van de provincie Utrecht.

Kinderfeestje direct regelen

Reserveer je kinderfeestje uiterlijk twee weken van te voren.

Reserveringsformulier

Prijzen

De kinderfeestpakketten zijn € 3,50 per kind (tot 12 jaar), exclusief toegang tot het museum à € 11. Komt de jarige met een grote groep (tien of meer betalende kinderen)? Dan betaal je € 9,00 per kind.

De cateringarrangementen zijn € 4,70 voor muffins versieren en € 8,25 voor een kidsmeal (per kind).