Kinderfeestpakket

Missie NMM

Stoere camouflagepet op. Voorwaarts… mars! Met stoere vriendjes en vriendinnetjes gaat de jarige op pad door het museum om inlichtingen te verzamelen. Met alle antwoorden kan de code gekraakt worden. Gelukt? Dan ontvangen de kids een stoere dogtag! KiKaDeWaDo… (Kind Kan De Was Doen, zoals ze bij defensie zeggen).

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

*Vanaf 21 mei 2024 is bovenstaande speurtocht niet meer beschikbaar. 

Kinderfeestpakket

Kraak de kluis

Kraak de kluis van de Kolonel! Tijdens de zoektocht naar de acht geheime voorwerpen kijken ze hun ogen uit. Glimmende harnassen, laaghangende vliegtuigen, indrukwekkende tanks; ze slaan niks over! Is de kluis gekraakt? Dan ontvangen de kids een stoere dogtag!

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

*Vanaf 21 mei 2024 is bovenstaande speurtocht niet meer beschikbaar.

WIJ ZIJN KIDSPROOF

Het Nationaal Militiar Museum is een Kidsproof museum.

Kidsproof musea zijn de Michelinsterren van de museumwereld en worden uitgedeeld door de eerlijkste groep museumbezoekers, de kids zelf. Zij gaven ons een fantastische score van maar liefst een 9.2. Met dit prachtige cijfer zijn we ook Museumkids Provinciewinnaar van de provincie Utrecht.

Kinderfeestje direct regelen

Reserveer je kinderfeestje uiterlijk twee weken van te voren.

Reserveringsformulier

Prijzen

De kinderfeestpakketten zijn € 7,50 per kind (tot 12 jaar), exclusief toegang tot het museum à € 11. Komt de jarige met een grote groep (tien of meer betalende kinderen)? Dan betaal je € 9,00 per kind.

De cateringarrangementen zijn € 4,70 voor muffins versieren en € 8,25 voor een kidsmeal (per kind).