Kinderfeestpakket Missie NMM

Stoere camouflagepet op. Voorwaarts… mars! Met stoere vriendjes en vriendinnetjes gaat de jarige op pad door het museum om inlichtingen te verzamelen. Met alle antwoorden kan de code gekraakt worden. Gelukt? Dan ontvangen de kids een stoere dogtag! KiKaDeWaDo… (Kind Kan De Was Doen, zoals ze bij defensie zeggen).

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Kinderfeestpakket Kraak de kluis

Kraak de kluis van de Kolonel! Tijdens de zoektocht naar de acht geheime voorwerpen kijken ze hun ogen uit. Glimmende harnassen, laaghangende vliegtuigen, indrukwekkende tanks; ze slaan niks over! Is de kluis gekraakt? Dan ontvangen de kids een stoere dogtag!

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

Hoera!

WE ZIJN KIDSPROOF

Het Nationaal Militiar Museum is Kidsproof. 55 musea mogen dit felbegeerde keurmerk in 2023 voeren en wij dus ook!

Kidsproof musea zijn de Michelinsterren van de museumwereld en worden uitgedeeld door de eerlijkste groep museumbezoekers, de kids zelf. Zij gaven ons een fantastische score van maar liefst een 9.2. Met dit prachtige cijfer zijn we ook Museumkids Provinciewinnaar van de provincie Utrecht. Dank jullie wel!

Direct reserveren

Bel naar 085 003 6000 (keuzenummer 2) of e-mail onze afdeling Reserveringen.

Prijzen

De kinderfeestpakketten zijn € 7,50 per kind (tot 12 jaar), exclusief toegang museum à € 10. Komt de jarige met een grote groep (tien of meer)? Dan betaal je € 7 per kind.

De cateringarrangementen verschillen van € 4,35 tot € 7,60 per persoon.