Tot 200 personen

Auditorium & Foyer

Het Auditorium is een grote ruimte in het museum met 200 zitplaatsen. In combinatie met de aangrenzende Foyer is het Auditorium uitermate geschikt voor een congres, (product)presentatie of netwerkevenement. In het Auditorium zijn een groot presentatiescherm, beamer, versterkt (spreek)geluid en een draadloze microfoon aanwezig. Met geopende gordijnen kijk je uit over het Arsenaal van het museum.

Tot 350 personen

F-16 Theater

In het Arsenaal op de begane grond ligt het F-16 Theater. Een grote, open ruimte met imposante voertuigen op de vloer en vliegtuigen boven de gasten. Er is ruimte voor verschillende evenementen. Een presentatie of congres in theateropstelling? Dat kan. Wij regelen een scherm, beamer en geluidsversterking. Het organiseren van een receptie, sit-down diner of lunch-/dinerbuffet tussen de militaire voertuigen behoort ook tot de mogelijkheden.

Tot 400 personen

Dogfight

Topstukken uit de Nederlandse militaire luchtvaartgeschiedenis hebben we verzameld in een spectaculaire vlucht genaamd de Dogfight. In deze unieke, open ruimte aan de lange zijde van het museum organiseren we recepties en (lunch-/diner) buffetten tot wel 400 gasten en sit-down diners tot 250 gasten. De ruimte is ook naar eigen wens in te delen voor een bedrijfsuitje of congres.

Ontdek onze ruimtes met onze virtuele 360º tour!

Virtuele 360º tour

Aantal personen op aanvraag

Under the Wings

Voor grote evenementen kan het verharde terrein Under the Wings omgetoverd worden tot een stijlvol festivalterrein. Organiseer onder de grote luifel een diner, borrel of barbecue met aansluitend een feest. Ook beschikken we over een openlucht Arena voor demo’s, shows en (theater)voorstellingen. De Arena biedt plaats aan ruim 3.000 gasten. De mogelijkheden op dit terrein zijn eindeloos: van een zakelijke familiedag tot foodfestival, van een BBQ tot een groots bedrijfsfeest. Het terrein is ook te huur na openingstijden en in het weekend.

Jouw event nóg leuker

Break-out sessies

Combineer jouw event in het Auditorium, de Dogfight, het F-16 Theater of op het buitenterrein met een breakout-sessie of extra activiteit. Bijvoorbeeld bij de Dornier of in de Veldkeuken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee om van jouw event een ongeëvenaard succes te maken.

Contact
Organiseer een break-out sessie in de 'Veldkeuken' (een verplaatsbare keuken bij een leger te velde)