Vergaderen

Een vergadering of een meeting is nóg effectiever op een inspirerende locatie. Het NMM biedt mooie ruimtes om een vergadering te organiseren. Van een kleine groep tot een grote ledenvergadering, voor elk gezelschap is er ruimte. Voor vergaderingen met kleine groepen van 10 personen adviseren we één van onze Private Dining ruimtes voor een exclusief overleg. Voor een grote (leden)vergadering adviseren we het F-16 Theater of het Auditorium.

Congres

Een unieke locatie draagt bij aan een hoge opkomst. Met het NMM als locatie, is de kans groot dat gasten dit congres niet snel zullen vergeten.

Er zijn diverse plenaire ruimtes zoals het Auditorium en het F-16 Theater. De imposante vloer onder de Dogfight is ook geschikt voor een congres en tevens uit te breiden met een buitentent. Combineer het event voor een onvergetelijke dag met een break-out sessie, een avontuurlijke activiteit of borrel of diner.

Presentatie

Een nieuwe strategie, huisstijl of nieuw product presenteren aan collega’s of klanten? Het NMM is de ideale locatie.

Presenteer je nieuwe visie, dienst of product in ons Auditorium, de Dogfight of het F-16 Theater. Een scherm, beamer en geluidsversterking behoren tot de mogelijkheden. Voor een live demonstratie adviseren we het evenemententerrein, bijvoorbeeld op ons buitenterrein onder de luifel of in de Arena.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Contact

Onze evenementenlocaties

Diverse locaties binnen en buiten kunnen als kleinschalige bijeenkomst, congres met een diner of groter evenement worden ingericht. Klik hier voor een kleine impressie.

Teambuilding

Versterk het teamgevoel in het NMM. Leer jezelf én elkaar beter kennen en stimuleer de onderlinge samenwerking. Werk aan zowel de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers als de ontwikkeling van je organisatie.

Haal in een actieve teambuildingsdag het beste in jouw team naar boven met competitie en inzet. Ga op missie en ontdek elkaars sterke punten en creativiteit. Bijvoorbeeld tijdens een bootcamp of in onze escape room Bunker 83.

NMM Activiteitenoverzicht

Bedrijfsuitje of familiedag

Collega’s, hun gezin of relaties een onvergetelijke dag bezorgen? Organiseer dan een bedrijfsuitje of familiedag op maat. Ons team staat voor hoge kwaliteit en gastvrijheid, in een spectaculaire setting tussen de vliegtuigen of op ons buitenterrein.

Je kunt deze bijzondere dag uitbreiden met een diner. Geniet bijvoorbeeld aan mooi gedekte tafels samen met je gasten tussen de museumcollectie van een 3-gangen seizoensmenu, een walking dinner, een biologisch dinerbuffet of luxe BBQ. Samen met onze chef stellen we graag een menu samen dat past bij jouw evenement.

NMM Activiteitenoverzicht

Festival

Het NMM beschikt op de voormalige vliegbasis over een groot buitenterrein met mogelijkheden tot het organiseren van verschillende festivals. Denk aan een foodfestival, theaterfestival, cultureel festival of een festival met een eigen thema. Eerdere festivals zoals Militair Culinair, Nacht van de Militaire Muziek en diverse foodtruck- en autofestivals waren een groot succes.

We maken jouw festival compleet met originele (food)trucks op het festivalterrein. Denk bijvoorbeeld aan oude militaire bussen vanwaar we de lekkerste broodjes serveren, een dj in een gevleugelde truck of een heerlijke kop koffie vanuit een Piaggio.

Wist je dat…

Je jouw event kunt combineren met een avontuurlijke activiteit, break-out sessie, lunch of diner?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee om van jouw event een ongeëvenaard succes te maken.

Contact