Lees voor

Wil je jouw leerlingen sportief uitdagen én de waarde van discipline en samenwerken laten ontdekken? Geef ze op voor onze bootcamp! De leerlingen worden onder leiding van een professioneel buitensportinstructeur ‘gedrild’ en gaan met zijn allen de hindernisbaan over!

De bootcamp vindt plaats op het evenemententerrein naast het museum. Hier staan ook de tenten waarin de leerlingen zich kunnen omkleden. Laat de leerlingen hun eigen sportkleding meenemen, die tegen een stootje kan.

Er kunnen 3 groepen tegelijk aan de bootcamp deelnemen. Per groep is er een instructeur aanwezig. Wij vragen daarnaast om ook 1 begeleider per 10 leerlingen mee te nemen die actief deelneemt aan het programma.

  • Voor wie?                                          onderbouw en bovenbouw VMBO, HAVO en VWO
  • Aantal leerlingen                           maximaal 60
  • Duur van het programma:          90 minuten 
  • Periode:                                            van april t/m oktober
  • Prijs:                                                  €150,- per groep van maximaal 22 leerlingen.
  • Kerndoelen:                                    Bewegen & Sport 56

De bootcamp reserveren voor jouw klas? Stuur een e-mail naar reserveringen@nmm.nl of bel ons op 085 - 0036070.

Deel deze pagina

Reserveren?

Eén van onze educatieve programma’s reserveren? Stuur een e-mail naar reserveringen@nmm.nl of bel ons via 085-0036070. Dan regelen wij het stoerste uitje voor jouw klas!

Let op: Vanaf 1 juni 12.00 uur weer open, daarna dagelijks vanaf 10.00 uur Bezoek uitsluitende mogelijk na online reserveren, óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.