Lees voor

Welke bijzondere verhalen gaan achter de collectiestukken schuil? Voor welke dilemma’s komen militairen te staan? Hoe voelt het om in een pantservoertuig te zitten? Leerlingen luisteren en worden geprikkeld na te denken tijdens deze interactieve rondleiding. De rondleiding kan tevens worden afgestemd op specifieke onderwerpen zoals luchtvaarttechniek, Tweede Wereldoorlog of vredesoperaties.

  • Voor wie?                                          onderbouw en bovenbouw VMBO, HAVO en VWO
  • Duur van het programma:          75 minuten
  • Prijs:                                                  € 2,50 per leerling (excl. entree museum van
    € 4,00 per leerling/begeleider)
  • Kerndoelen:                                    Mens & Maatschappij 37 en 40

Een rondleiding op maat reserveren voor jouw klas? Stuur een e-mail naar reserveringen@nmm.nl of bel ons op 085-0036070. Of vul onderstaand formulier in!

Bij onderwijsgroepen vragen wij om per 10 leerlingen minimaal één begeleider mee te nemen die actief deelneemt aan het programma.

Rondleiding aanvragen

Je kunt tot 14 dagen van tevoren een rondleiding aanvragen. Zodra we de aanvraag hebben ontvangen, hoor je zo snel mogelijk van ons. Goed om te weten: de aanvraag is op basis van beschikbaarheid en is dus geen directe reservering.

Denk aan: leeftijdscategorie, aantal kinderen jonger dan 10, reden van bezoek

Deel deze pagina

Reserveren?

Eén van onze educatieve programma’s reserveren? Stuur een e-mail naar reserveringen@nmm.nl of bel ons via 085-0036070. Dan regelen wij het stoerste uitje voor jouw klas!

Let op: T/m 12 juli bezoek uitsluitend na online reserveren. Kom je na 12 juli? Dan is reserveren niet meer nodig. Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.