Lees voor

Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de 5e editie van de Nacht van de Militaire Muziek plaats. Op die avond kun je genieten van ruim 35 optredens verzorgd door meer dan 200 musici. Deze editie staat in het teken van 200 jaar Militaire Muziek en De Koude Oorlog. Bijzondere gast is The Royal Band of the Belgium Navy. Deze band komt optreden met Bert Joris (trp), Frank de Ruytter (sax) en Rony Verbiest (bandoneon). Izaline Calister zingt Caribische muziek met een Mariniersensemble. Schrijver Ronald Giphart verhaalt over dienstplicht en koude oorlog met de FKNR. Een muziekspektakel waar je U tegen zegt. Zorg dat je erbij bent!

Bijzonder festival

De Nacht van de Militaire Muziek is een gezellig festival waar je vele muziekstijlen en mensen ontmoet.

Meer dan 200 militaire musici presenteren op 7 podia 35 optredens: oude marsmuziek, tango-nuevo, nieuwe composities, klassieke muziek, Big Bandmuziek, latin, dansmuziek & X-overs met DJ’s en een expositie met lezingen over militaire muziek.

Neem ook je rust, scoor een drankje of hapje en geniet van het beste uitzicht op de sfeervol aangelichte vlieg- en voertuigen uit de collectie van het Nationaal Militair Museum.

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van de laatste toevoegingen aan het programma!

Tickets

Tickets zijn online  verkrijgbaar via de knop hieronder. Het is ook mogelijk om tickets aan de kassa te kopen, maar we raden aan om niet te wachten tot de avond van het evenement omdat eerdere edities van de Nacht van de Militaire Muziek waren uitverkocht. 

Groepskorting (20 tickets 2,50 euro korting per ticket) is enkel aan de kassa van het NMM te verkrijgen. 

LET OP: de museumkaart, veteranen- of Defensiepas en andere kortingspassen zijn niet geldig als toegangsbewijs voor dit evenement. 

Koop tickets

VIP Arrangement

Silver 

  • gehele avond Hollands drankenassortiment gedurende het festival (bier, wijn & frisdranken)
  • onbeperkt snacks gedurende het festival (broodje hamburger, broodje hotdog, pizzaslices, broodje bal uit de jus)

Kosten bedragen €44,15 excl. btw/€50,- incl. btw per persoon. Dit is exclusief toegangsticket voor het evenement. 

Bronze 

  • gehele avond Hollands drankenassortiment gedurende het festival (bier, wijn & frisdranken)

Kosten bedragen €34,72 excl. btw/€40 incl. btw per persoon. Dit is exclusief toegangsticket voor het evenement. 

De VIP arrangementen zijn uitsluitend te boeken via email reserveringen@nmm.nl of telefoonnummer 085 003 6000. 

Je ontvangt een VIPbandje waarmee je bij alle barren dranken kunt bestellen. Let op maximaal 2 consumpties per persoon per bestelling of aanwezigheid van andere VIPgasten vereist tijdens bestelling. 

Praktische informatie

Het NMM is geopend vanaf 18.30 uur. Het festival start om 19.30 uur. Het grootste deel van de voorstellingen is rond 23.30 uur afgelopen, maar je hebt tot 00.30 uur de gelegenheid om na te genieten in de Big Band tent. 

Verspreid door het museum zijn er verschillende horecapunten te vinden waar je (tegen betaling) kunt genieten van een hapje en een drankje. Het NMM maakt hierbij gebruik van muntverkoop. 

Tijdens de avond kun je op de volgende locaties in het museum terecht: plattegrond en krijg je een programmaboekje. 

Alle praktische informatie over het festival op een rijtje? Bekijk hier de festivalinformatie

Koop tickets