Op zaterdag 17 maart 2018 vindt in het NMM de vierde editie van de ‘Nacht van de Militaire Muziek’ plaats. Op de mooiste plekken in het museum presenteren 200 militaire musici 34 concerten.

Veelzijdig festival

Ook dit jaar is er weer een veelzijdig festival. In de loop van de tijd zal er meer bekendgemaakt worden over de programmering van de muzikale avond. Houd daarvoor de website in de gaten!

Praktische informatie

Het NMM is geopend vanaf 18.30 uur. De zalen openen om 19.00 uur en het festival start om 19.30 uur. Het grootste deel van de voorstellingen is rond 23.30 uur afgelopen, maar u hebt tot 02.00 uur de gelegenheid om na te genieten in de Big Band tent.

Verspreid door het museum zijn er verschillende horecapunten te vinden waar u - tegen betaling - kunt genieten van een hapje en een drankje.

Op de avond zelf ontvangt u het programmaboekje.

Tickets

Tickets voor dit muziekfestival zijn zowel online als bij de kassa te koop. De ticketprijs bedraagt €15,-, inclusief entree tot het museum. Wij raden u aan tijdig tickets te kopen, omdat de eerdere edities helemaal uitverkocht waren.

Let op: de museumkaart, veteranen- of Defensiepas en andere kortingspassen zijn niet geldig als toegangsbewijs voor dit evenement. 

Wilt u de Nacht van de Militaire Muziek met een groep bezoeken? Bij aankoop van minimaal 20 tickets, ontvangt u €2,50 korting per ticket. U kunt hiervoor contact opnemen met het reserveringsbureau, dat te bereiken is op 085 003 6000 (keuzenummer 2) of per e-mail via reserveringen@nmm.nl. 

koop tickets