Lees voor

Allereerst hopen we dat dit bericht je in goede gezondheid bereikt. Door de coronamaatregelen (COVID-19) is ons muziekfestival, de Nacht van de Militaire Muziek, helaas afgelast. We hebben daarop veel bedroefde maar begripvolle reacties gehad. Sindsdien zijn wij (vanuit huis) druk met de afwikkeling van het evenement en met de beloofde restitutie van gekochte tickets. Op deze pagina vind je de laatste informatie hieromtrent.

UPDATE 5 juni: inmiddels heeft 95% van de bezoekers het restitutie formulier ingevuld en zijn de meeste restituties voltooid. Heb je het formulier nog niet ingevuld maar wil je nog wel gebruik maken van onze regeling? Doe dit dan vóór 1 juli.

Sinds begin april is het mogelijk om een aanvraag tot restitutie voor tickets van De Nacht te doen. We bieden je daartoe 3 opties aan. Omdat meerdere bezoekers hebben aangegeven het aankoopbedrag geheel of gedeeltelijk te willen schenken aan het museum, hebben we dit tot een mogelijkheid gemaakt. Musea, maar ook andere sectoren maken op dit moment een zware tijd door en wij zijn dan ook dankbaar voor alle financiële steun die we kunnen krijgen.

Wat zijn de opties?
1. Volledige restitutie van tickets: je ontvangt het volledige bedrag terug op je rekening
2. Gedeeltelijke restitutie van tickets: je ontvangt een gedeelte van het bedrag terug op je rekening
3. Volledige kwijtschelding van tickets: je ticketgeld wordt gebruikt om gemaakte kosten voor het evenement te dekken

Wat moet ik doen?
Vul het digitale formulier in, zie knop onderaan dit bericht. In het formulier kun je je gegevens achterlaten en aangeven in hoeverre je van restitutie gebruik wenst te maken.

Bijvoorbeeld: stel je hebt twee tickets gekocht, dan kun je in het formulier aangeven hoeveel dat heeft gekost en hoeveel je daarvan teruggestort wilt hebben. Mocht je het hele bedrag willen schenken aan het museum, dan kun je dit ook op dit formulier aangeven.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@nmm.nl.

Zorg goed voor elkaar en we hopen je snel in goede gezondheid te mogen verwelkomen in het NMM of op een van onze evenementen. Nogmaals hartelijk dank voor je steun en begrip.

Vriendelijke groet,
Team NMM

Deel deze pagina

Let op: T/m 12 juli bezoek uitsluitend na online reserveren. Kom je na 12 juli? Dan is reserveren niet meer nodig. Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.