Waar

  • Buitenterrein rond museum
  • Soesterberg

Wanneer

  • Zaterdag 4 september
  • Zondag 5 september

Prijs evenement

  • Kinderen t/m 3 gratis
  • €10,- per persoon (excl. toegang museum)

Toegangsinformatie

Het buitenterrein is op 4 & 5 september uitsluitend toegankelijk met een Zomeroffensief-ticket. Tickets kosten €10,- en zijn all-in. Wil je ook het museum bezoeken? Dan heb je hier een apart museumticket (of ander toegangsbewijs) voor nodig.

Openingstijden
Het Zomeroffensief is op beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. Je bent welkom wanneer je wilt, het is niet noodzakelijk om een tijdslot te reserveren (tenzij je ook het museum wilt bezoeken).

Coronamaatregelen
Het evenement is klein van opzet met maximum 1500 bezoekers buiten. Testen voor toegang of een vaccinatiebewijs zijn niet nodig, maar dat betekent wel dat er afstand dient worden gehouden tot andere bezoekers.

Klaar voor actie?

Het buitenterrein van het NMM is groot, héél groot! Zo vind je er onder meer een tank-arena met tribune, een activiteitenterrein, en naast het museum ligt een gigantische betonstrip waarop we heel veel collectiestukken kwijt kunnen… Vanuit ons depot zullen we verschillende vliegtuigen en voertuigen hier tentoonstellen, en wordt onze rijdende collectie van stal gehaald voor enkele demonstraties met uitleg van onze experts.

NB: Heb je in 2019 het Zomeroffensief bezocht? Houd er dan rekening mee dat het evenement vanwege corona dit jaar kleiner van opzet is.

Ben jij klaar voor deze missie? Koop dan nu je tickets!

TICKETS

Voor dit evenement is een Ticket Zomeroffensief 2021 nodig. De museumkaart en andere toegangspassen bieden alleen toegang tot het museum, maar niet tot het buitenterrein.

Een Zomeroffensief ticket kost €10,- all-in. Kinderen t/m 3 jaar bezoeken het evenement gratis.

Naar de ticketshop