Lees voor

Sponsorbijdrage Klas van ’45 Xperience

Op donderdag 10 december werd in aanwezigheid van de bestuursleden van Geef 8 (verantwoordelijk voor het werven van sponsors binnen de Stichting Koninklijke Defensiemusea (SKD)) en hoofdsponsor de heer R. Weijman van AET Europe, de sponsorbijdrage van maar liefst € 80.000 aan de heer P. van Vlijmen, directeur van de SKD, overhandigd. De heer Weijman vertegenwoordigde alle sponsors die hieraan hebben bijgedragen (AET Europe, Unica, Azur Group, IFS Benelux, Smurfit Kappa en de heer H. Mekes). Vanwege de coronamaatregelen vond de bijeenkomst in kleine kring plaats.

Met deze belangrijke bijdrage van de sponsors is de Klas van ’45, voorheen alleen toegankelijk voor het onderwijs, omgebouwd tot een Xperience voor iedereen. De Klas van ’45 is dan ook dagelijks te bezoeken (adviesleeftijd vanaf 9 jaar).

Overhandiging sponsorbijdrage Geef 8 aan de heer P. van Vlijmen, directeur SKD. Foto: Ruud van de Graaf - Nationaal Militair Museum

Wilt u als zakelijk partner ons museum steunen?

Geef 8 is een eenheid binnen de Koninklijke Stichting Defensiemusea (KSD) en bestaat uit 4 personen (P. Zwanikken, M. Aldewereld, E. Drieenhuizen, W. van de Mast). Zij hebben zich o.a. als doel gesteld sponsoren te werven voor het Nationaal Militair Museum. Zij doen dit onder de paraplu van Geef 8 met een eigen logo. 

De doelstelling van Geef 8 is het historisch besef van de bezoekers van het Nationaal Militair Museum te bevorderen, de financiering van bijzondere activiteiten in of voor het NMM, de aankoop van of het in bruikleen geven van militair materiaal in de ruimste zin of moderne middelen waarmee het historisch besef beter kan worden geduid.

Dit doen zij door het verwerven van vaste donaties in de vorm van sponsorpakketten. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marcel Aldewereld: 0651 867 667.

Hier kunt u de verschillende pakketten zien en downloaden als pdf-document.
Kapitein’, ‘Kolonel’, ‘Generaal’ en ‘Hoofdsponsor’.

Maart 2019, het NMM en sponsoren hebben zich voor drie jaar aan elkaar verbonden.

Lees hier het persbericht.

Sponsors

A.E.T. Europe B.V., Arnhem

Unica Groep, Hoevelaken

AZUR Group, Enschede

IFS Benelux EOI Global, Eindhoven

Smurfit Kappa, Soest

Deel deze pagina