Lees voor

Let op: vanwege de getroffen COVID-19 maatregelen wordt deze rondleiding op dit moment niet aangeboden.

Ga je mee op reis door de tijd?

Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. De junior rondleiding neemt je mee op een spannende reis door de tijd. Je maakt kennis met de belangrijkste militaire uitvindingen en ontwikkelingen en krijgt antwoord op vragen als 'hoe werkte een kanon in de Gouden Eeuw'? en 'wat zit er voor hightech apparatuur in een tank of een F-16'?

Voelen aan een ridderstrijdbijl

Ook voor kinderen is de rondleiding een ontdekking. De rondleider neemt een kar met voorwerpen mee en laat hen zelf iets voelen, proberen en/of uitzoeken. Zo maken ze kennis met een morse-apparaat en voelen ze hoe zwaar een heuse ridderstrijdbijl is!

De rondleiding duurt ongeveer één uur en kost € 80,00 (max. 15 personen, excl. toegangstickets).Je boekt een rondleiding voor je eigen groep. Het is niet mogelijk om aan te sluiten bij een rondleiding van een andere groep. Het boeken van een rondleiding kan tot minimaal 8 dagen vantevoren.

Zelf kijken, luisteren en beleven

Deel deze pagina