Lees voor

Let op: vanwege de getroffen COVID-19 maatregelen wordt deze rondleiding op dit moment niet aangeboden.

Wat kun je verwachten?
Maak kennis met de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht. Welke bijzondere verhalen gaan achter de collectiestukken schuil? Voor welke dilemma’s komen militairen te staan? Laat je door een van onze rondleiders meenemen op een verrijkende en interactieve rondleiding door het museum.    

Onze rondleidingen worden te allen tijde afgestemd op de wensen van onze bezoekers. Heb je specifieke interesses of thema’s die je aan bod wilt laten komen? Dan horen wij dat graag zodat onze rondleiders daar rekening mee kunnen houden!

Hoe te reserveren?
Een rondleiding dient minimaal 14 dagen van tevoren aangevraagd te worden middels onderstaand online aanvraagformulier of telefonisch via onze afdeling reserveringen. Een aanvraag is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid, en de aanvraag wordt pas definitief na bevestiging van onze kant. In de aanvraag kun je de groepssamenstelling en interesses kenbaar maken zodat wij de rondleiding hierop kunnen laten aansluiten. Een rondleiding op maat!

Vul het formulier onderaan deze pagina in of neem direct contact op met reserveringen via reserveringen@nmm.nl of telefonisch op 0850036000.

 

Praktische informatie

Duur van het programma:                                                          90 minuten (incl. ontvangst en afsluiting)

Aanvangstijden:                                                                            di t/m zo: 11.00u of 13.30u

Maximaal aantal deelnemers per rondleiding:                15

Kosten:                                                                                             €80 per rondleiding exclusief museumentree

U kunt tot minimaal 14 dagen van tevoren een rondleiding boeken.

Rondleiding aanvragen

Je kunt tot 14 dagen van tevoren een rondleiding aanvragen. Zodra we de aanvraag hebben ontvangen, hoor je zo snel mogelijk van ons. Goed om te weten: de aanvraag is op basis van beschikbaarheid en is dus geen directe reservering.

Denk aan: leeftijdscategorie, aantal kinderen jonger dan 10, reden van bezoek

Ervaar zelf de indrukwekkende collectie

Deel deze pagina