Lees voor

Het Zomeroffensief 2019 is weer voorbij. Het was een warm en gezellig weekend vol actie. We hebben veel leuke reacties ontvangen, en hopen dan ook dat je een leuke dag hebt gehad. Gelukkig hebben we de foto's nog. Kijk je mee?

Spectaculaire Tankshow

Het hoogtepunt van het zomeroffensief? Dat was er niet één, dat waren er wel vier! Namelijk de spectaculaire tankshow die maar liefst vier keer is opgevoerd.

Van rondscheurende tanks en knallen tot aan een gekke schurk, het was een spannend spektakel. Dat laten de foto's hiernaast wel zien!

Static Show

Alle bezoekers stonden oog in oog met tientallen voer- en vliegtuigen op onze landingsbaan. En omdat er geen hekken omheen stonden, kon je ze van wel héél dichtbij bewonderen. Of zelfs een kijkje nemen aan de binnenkant! Ideaal voor spotters en speurneuzen.

Zo dicht kwam je nog nooit bij de F-4 Phantom, TF-104G Starfighter, of de Chevrolet C60L en de Staghound. Heb jij ze gemist? Zet volgend jaar dan vast in je agenda!

Fun voor kids

Ook was er veel te doen voor kids: van springen op de bungee-trampoline tot het scoren van stoere camo! Ook hebben we veel kleine chauffeurs mogen verwelkomen op ons mini-jeep parcours.

Liefhebbers konden rondstruinen op onze uitgebreide militaire markt.

Al met al kijken we terug op een geslaagde editie van het zomeroffensief. Tot volgend jaar!

 

Let op: Vanaf 1 juni 12.00 uur weer open, daarna dagelijks vanaf 10.00 uur Bezoek uitsluitende mogelijk na online reserveren, óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.