Lees voor

Iedere zomer organiseert het NMM een groot evenement met volop actie; een dag vol plezier voor jong én oud. Dit jaar vindt dit Zomeroffensief plaats op 24 & 25 augustus 2019. Noteer de datum in je agenda en bestel alvast je tickets!

Zomeroffensief

Tijdens het Zomeroffensief sta je oog in oog met tientallen voer- en vliegtuigen: van een Japans tankje uit de tropen tot de supersonische F-4 Phantom. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Het Zomeroffensief start op beide dagen al om 09.00 uur. En je hebt tot 17.00 uur de tijd om alles op ons terrein te ontdekken. Van de static show tot de militaire markt. Als je maar zorgt dat je op de juiste tijd klaar zit in de arena voor... de spectaculaire tankshow

Eerdere evenementen waren uitverkocht. Dus zet de datum vast in je agenda en bestel direct je tickets!

Tickets bestellen

Spectaculaire tankshow

Het hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de tankshow in de Arena, hier gaan we knallen met special effects en meer dan 15 tanks en andere voertuigen die door de Arena bulderen! 

Twee shows per dag
Om te zorgen dat iedereen kan genieten van deze spectaculaire tankshow zijn er elke dag 2 uitvoeringen! Bij aankoop van je tickets kies je voor de show om 11.00 uur óf om 14.00 uur. Het verschil tussen de shows? Alleen het tijdstip. En je hebt de rest van de dag om alles op het terrein te ontdekken!

Maak je keuze

Dag vol actie

Een bezoek aan het Zomeroffensief is een stoer dagje uit voor jong én oud. Tussen de opgestelde voer- en vliegtuigen is van alles te doen. Wij houden wel van een beetje actie! Neem een kijkje in een cockpit of geniet van de muziek onder het genot van een drankje en een stevige militaire hap. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en vergeet niet de militaire markt te bezoeken. Wie weet wat je hier op de kop tikt! Benieuwd naar alle activiteiten?

Kijk wat er allemaal te doen is

Te zien

Op het platform naast het museum staan tientallen vliegtuigen, tanks en pantservoertuigen opgesteld. En omdat er geen hekken omheen staan, kun je ze van wel héél dichtbij bewonderen. Ideaal voor spotters en speurneuzen, want zo kun je ze tot in het kleinste detail bewonderen of vastleggen!

Zo dicht kwam je nog nooit bij:

  • Vliegtuigen staticshow: F-4 Phantom, TF-104G Starfighter, Breguet Atlantic, Fokker F-27, P-2 Neptune, en meer.
  • Voertuigen staticshow: Chevrolet C60L, Staghound, DAF YA-126, Landrover 109 UN, en meer.
  • Voertuigen tankshow: van de BRDM tot de PRTL en de Challenger tot de Panzer 61, en meer. 

Benieuwd wat er nog meer te zien is?

Alle voertuigen spotten

Ticketverkoop

Het Zomeroffensief bij het NMM is te bezoeken met een los evenemententicket of in combinatie met een ticket voor het museum (museum + evenement). Bij aankoop moet een keuze gemaakt worden voor de ochtend- of middagshow in de Arena. Zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. Koop je tickets vooraf met korting en voorkom teleurstelling, want het evenement kan uitverkocht zijn.

Los ticket Soesterberg Zomeroffensief (4 jaar en ouder) : €12,50
Combiticket volwassene: €20,-
Combiticket kind (4 - 12 jaar): €16,50
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.

LET OP: de Museumkaart en andere toegangskaarten zijn uitsluitend geldig in het museum. Om het Zomeroffensief (buiten) te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een evenemententicket. 

Klik hier om naar de ticketshop te gaan