Lees voor

Iedere zomer organiseert het NMM een groot evenement met volop actie; een dag vol plezier voor jong én oud. Dit jaar vindt dit Zomeroffensief plaats op 24 & 25 augustus 2019. Noteer de datum in je agenda en bestel alvast je tickets!

Zomeroffensief

Tijdens het Zomeroffensief sta je oog in oog met tientallen voer- en vliegtuigen: van een Japans tankje uit de tropen tot de supersonische F-4 Phantom. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Op beide dagen is ons evenemententerrein vanaf 09.00 uur geopend en je hebt tot 17.00 uur de tijd om alles te ontdekken. Als je maar zorgt dat je op de juiste tijd klaar zit in de arena... voor de tankshow

Noteer de datum in je agenda of bestel direct je tickets en voorkom teleurstelling: eerdere evenementen waren uitverkocht!

Tankshow

Hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de tankshow in de Arena, hier gaan we knallen met special effects en meer dan 10 tanks en andere voertuigen die door de Arena bulderen! 

Twee shows per dag
Bij aankoop van een ticket kies je voor de show om 11.00 uur óf om 14.00 uur. Beide shows zijn hetzelfde, maar zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. De rest van de dag ben je vrij om alle andere dingen op het terrein te zien en doen.

Koop tickets

Dag vol plezier

Een bezoek aan het Zomeroffensief is een dagvullend programma. Tussen de opgestelde voer- en vliegtuigen is van alles te doen. Wij houden wel van een beetje actie! Neem een kijkje in een cockpit of geniet van de muziek onder het genot van een drankje en een stevige militaire hap. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en vergeet niet de militaria markt te bezoeken. Wie weet wat je hier op de kop tikt!

Te zien

Op het platform naast het museum worden vliegtuigen, tanks en pantservoertuigen opgesteld. Omdat we er geen hekken omheen plaatsen, kun je ze van wel héél dichtbij bewonderen. Ideaal voor spotters en speurneuzen, want zo kun je ze tot in het kleinste detail bewonderen of op de foto vastleggen!

Zo dicht kwam je nog nooit bij:

  • Vliegtuigen staticshow: F-4 Phantom, TF-104G Starfighter, Breguet Atlantic, Fokker F-27, P-2 Neptune, en meer.
  • Voertuigen staticshow: diverse jeeps, pantservoertuigen, tanks, vrachtwagens uit collectie van het NMM
  • Voertuigen tankshow: worden binnenkort bekend gemaakt
Reserveer alvast je tickets

Ticketverkoop

Het Zomeroffensief bij het NMM is te bezoeken met een los evenemententicket of in combinatie met een ticket voor het museum (museum + evenement). Bij aankoop moet een keuze gemaakt worden voor de ochtend- of middagshow in de Arena. Zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. Koop je tickets vooraf met korting en voorkom teleurstelling, want het evenement kan uitverkocht zijn.

Los ticket Soesterberg Zomeroffensief (4 jaar en ouder) : €12,50
Combiticket volwassene: €20,-
Combiticket kind (4 - 12 jaar): €16,50
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.

LET OP: de Museumkaart en andere toegangskaarten zijn uitsluitend geldig in het museum. Om het Zomeroffensief (buiten) te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een evenemententicket. 

Klik hier om naar de ticketshop te gaan