Lees voor

Iedere zomer organiseert het NMM een groot evenement met volop actie; een dag vol plezier voor jong én oud. Dit jaar vindt dit Zomeroffensief plaats op 24 & 25 augustus 2019. Noteer de datum in je agenda en bestel direct je tickets!

Zomeroffensief

Het NMM heeft de grootste militaire collectie van Nederland: tanks, pantservoertuigen, straaljagers en helikopters. Tijdens ons Zomeroffensief laten we je graag álles zien! Op het terrein rond het museum worden vliegtuigen en diverse militaire voertuigen tentoongesteld. Van een Japans tankje uit de tropen tot de supersonische F-4 Phantom. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Benieuwd welke dat zijn? Dat lees je hier binnenkort!

Tankshow

Hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de tankshow in de Arena, hier gaan we knallen met diverse tanks, andere voertuigen en special effects! Aan de show doen naar verwachting 8 tanks mee.

Twee shows per dag
Bij aankoop van een ticket kies je voor de show om 11.00 uur óf om 14.00 uur. Beide shows zijn hetzelfde, maar zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. De rest van de dag ben je vrij om alle andere dingen op het terrein te zien en doen.

Bestel direct je tickets

Dag vol plezier

Een bezoek aan het Zomeroffensief is een dagvullend programma. Tussen de opgestelde voer- en vliegtuigen is van alles te doen. Wij houden wel van een beetje actie! Neem een kijkje in een cockpit of geniet van de muziek onder het genot van een drankje en een stevige militaire hap. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en vergeet niet de militaria markt te bezoeken. Wie weet wat je hier op de kop tikt!

Tickets voor het evenement bestel je tot 1 juli a.s. mét vroegboekkorting (€12,50 per volwassene/kind). Wil je ook het museum bezoeken? Kies dan voor een voordelig combiticket (vanaf €16,50). LET OP: de museumkaart en andere toegangspassen zijn uitsluitend geldig voor het museum, maar niet voor het evenement buiten.

Ticketverkoop

Het Zomeroffensief bij het NMM is te bezoeken met een los evenemententicket of in combinatie met een ticket voor het museum (museum + evenement). Bij aankoop moet een keuze gemaakt worden voor de ochtend- of middagshow in de Arena. Zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft.

Los ticket Soesterberg Zomeroffensief (4 jaar en ouder) : €12,50
Combiticket volwassene: €20,-
Combiticket kind (4 - 12 jaar): €16,50
Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis naar binnen.

LET OP: de Museumkaart en andere toegangskaarten zijn uitsluitend geldig in het museum. Om de het Zomeroffensief (buiten) te bezoeken dient u in het bezit te zijn van een evenemententicket.