Lees voor

Plan je bezoek

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag
10.00 tot 17.00
maandag tijdens schoolvakanties*

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag
Koningsdag
Eerste kerstdag

Overige feestdagen geopend.

Prijzen 2020

volwassenen € 15,00
kinderen 4 t/m 12 jaar € 7,50
kinderen onder 4 jaar gratis
Museumkaart gratis**
BGL-VIP kaart gratis**
TICKETS

*door Rijksoverheid vastgestelde schoolvakanties zoals vermeld op rijksoverheid.nl/onderwerpen/schoolvakanties **gratis toegang tenzij anders vermeld (bijvoorbeeld vanwege speciale evenementen)

Het museum is gesloten op Koningsdag, Eerste kerstdag en Nieuwjaarsdag. Overige feestdagen altijd geopend, ook als deze op een maandag vallen.

Koop een kaartje

Adres & bereikbaarheid

Bezoekadres

Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

Openbaar vervoer

LET OP: plan je reis ALTIJD via 9292.nl

Op dit moment is het NMM niet bereikbaar
met het openbaar vervoer.

Auto

Parkeren is gratis. Zie 
bereikbaarheid voor  de
route opties.

Volledige route-informatie

Plattegrond

Hier kunt u de plattegrond van het museum downloaden. U kunt kiezen uit de plattegrond van het museum inclusief het buitenterrein of de plattegrond van alleen het museumgebouw.

Klik hier voor de plattegrond van het museum + buitenterrein

Klik hier voor de plattegrond van het museumgebouw

Toegankelijkheid

Het NMM is ook te bezoeken voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Het museum is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt over enkele ruime liften.

Er is een beperkt aantal rolstoelen te leen op ons parkeerterrein. Ze werken met een muntsysteem, waarbij u een muntstuk van € 1,- als borg inwerpt. U ontvangt de euromunt terug als u de rolstoel terugplaatst. Winkelwagenmuntjes passen helaas niet.
TIP: neem zelf een kussen mee voor in de rolstoel.
Verder beschikt het museum over een aantal speciale toiletten.

Voor rolstoelbezoekers die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mag één begeleider per persoon gratis mee. Een begeleider-kaartje kan opgehaald worden bij kassa.

Eten & drinken

Van zo'n dag in het museum krijg je trek. Er zijn verschillende plekken waar u iets kunt eten en/of drinken. Wordt het genieten van het mooie uitzicht vanaf de espressobar of het buitenterras met uitzicht op Park Vliegbasis Soesterberg?

Eten & drinken
Let op: T/m 12 juli bezoek uitsluitend na online reserveren. Kom je na 12 juli? Dan is reserveren niet meer nodig. Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.