Tickets

U kunt uw toegangstickets aan de kassa bij het museum kopen. Ook de museumkaart kunt u daar kopen. U kunt ook snel en makkelijk uw tickets hier online bestellen.  

Prijzen 2017

Toegang volwassenen           €12,50
Toegang kind 4 t/m 12 jaar  €6,50
Kinderen tot 4 jaar                 gratis
Museumkaart                          gratis

Nacht van de Militaire Muziek €15,-

Jongeren met een CJP Cultuurkaart betalen het gereduceerde tarief van €10.

Beschikt u over een Defensiepas, veteranenpas, ICOM kaart, postactievenpas, Militaire Oorlogs- & Dienstslachtoffers (MOD) pas, of bent u Vriend van het museum of lid van de Vereniging Rembrandt? Dan kunt u op vertoon van uw pas één ticket bij de kassa afhalen. Hiermee heeft u in 2017 gratis toegang tot het museum.

Gratis toegang voor begeleiders van rolstoelgebruikers. Een begeleider-kaartje kan opgehaald worden bij de kassa.

Koop hier een ticket

Scholen

Met de hele klas het NMM bezoeken? Voor schoolklassen geldt een toegangsprijs van €3,50 per leerling. Laat de kinderen zelf een vliegtuig maken in één van de workshops of op avontuur gaan in het Arsenaal en Xplore. Of beleef de verhalen van klasgenoten uit 1945 in 'De klas van '45'.

Lees meer over onze schoolprogramma's.

Groepen

Groepen van 10 of meer personen ontvangen korting op de toegangsprijs en betalen €10,00 per persoon. Groepen van 10 of meer kinderen betalen €5,50 per kind. Let op: deze korting is alleen aan de kassa verkrijgbaar.

Wilt u met een groep een rondleiding langs de topstukken of wilt u als gezin een rondleiding? U kunt groepsrondleidingen boeken voor max. 20 personen per rondleiding.

Lees meer over rondleiding topstukken of familierondleiding.

Boek hier een rondleiding
Let op: wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om uw bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken en om u relevante boodschappen te tonen. Als u verder gaat op onze site, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.