Lees voor

Tickets en reserveringen

Ik heb al eerder online een kaartje gekocht. Is die nog geldig?
Het kaartje heeft de normale geldigheidsduur. Je moet wel online een plaats reserveren i.v.m. het tijdslot. Kies dan voor de optie: ik heb al een geldig toegangsbewijs.

Hoe werkt het met mijn Museumjaarkaart of andere pas die jullie accepteren?
Ook dan moet je online reserveren. Kies voor de optie ‘ik heb al een geldig toegangsbewijs’. Je ontvangt dan een bevestiging van jouw reservering. Neem deze bevestiging en je pas mee naar het museum.

Dit geldt voor de Defensiepas, Veteranenpas, Postactievenpas, Vriendenpas NMM en BGL-pas.

Ik heb via de ANWB-website een kaartje gekocht. Moet ik dan ook reserveren?
Ja, je moet altijd reserveren i.v.m. een tijdslot. Kies dan voor de optie: ik heb al een geldig toegangsbewijs. Neem de bevestiging van het tijdslot + het ANWB-ticket mee naar het museum.

Ik heb een arrangement geboekt bij een hotel/park in de omgeving in combinatie met een NMM-ticket of heb een NMM-ticket via de camping/park aangeschaft. Kan ik gewoon naar binnen?
Ook voor tickets die bij een partner uit de regio zijn gekocht, moet je online een tijdslot reserveren. Maak gebruik van de optie ‘ik heb al een geldig toegangsbewijs’ en neem de bevestiging van het tijdslot + het ticket mee naar het museum.

Hoe werken de tijdsloten?
Er zijn 6 tijdsloten van een uur. In het toegewezen tijdslot van een uur kun je het museum binnenkomen. Binnen dat uur komen er maximaal 100 bezoekers binnen. Er zijn dus maximaal 600 bezoekers aanwezig in het museum.

Museumbezoek

Is het hele museum te bezichtigen?
In principe wel. Wel vragen wij je om in het themagedeelte op de eerste verdieping strikt de looprichting te volgen. Deze staat aangegeven op de vloer. Dit bevordert de doorstroom en de mogelijkheid om de 1,5 meter afstand te bewaren. De espressobar is gesloten, evenals de uitkijktoren.

Wat moet ik doen als er te veel mensen in een ruimte zijn?
Dan vragen wij je om even te wachten. De looproute zorgt er doorgaans voor dat er een goede doorloop is.

Is X-plore open?
Ja, X-plore is gewoon te gebruiken. Er staan bij elke ingang reinigingsmiddelen om je handen en die van je kind(eren) voor- en achteraf te reinigen.

Kan ik rijden in een minitank/minijeep?
Nee, voorlopig is dat niet mogelijk.

Tentoonstelling ‘Hij of ik’

Is de tentoonstelling ook te bezoeken?
Ja, de tentoonstelling is ook vanaf 1 juni open.

Als ik alleen voor de tentoonstelling kom, moet ik dan ook de looproute door de themaruimtes volgen?
Nee, je kunt dan rechtstreeks de trap afdalen naar het Arsenaal. Het is daarna niet meer mogelijk terug te keren naar de themaruimtes.

Worden er hygiëne-maatregelen genomen?
Jazeker, je krijgt een koptelefoon met wegwerp hoesjes. Het apparaat dat je meeneemt de expo in, hoef je niet zelf te bedienen. De apparaten worden regelmatig gereinigd. Er zijn desinfecterende handgel, doekjes en handschoenen aanwezig.

Hoeveel personen kunnen er in de expo?
Er kunnen max. 30 personen binnen zijn. Dit betekent dat wij één (stel) bezoeker(s) per ruimte toelaten. Elke 5 minuten kan er iemand/een stel/gezin naar binnen.

Kan ik de tentoonstelling ook reserveren?
Nee, dat is niet mogelijk. Het kan zijn dat je even in de rij moet wachten.

Deel deze pagina

Let op: Bezoek t/m14 juli uitsluitend na online reserveren Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.