Vernieuwing Arsenaal

Tijd voor nieuwe verhalen in het museum. En om die verhalen goed te kunnen vertellen maken een aantal objecten in ons museum plaats voor nieuwe collectiestukken. We beginnen in het Arsenaal.
Wat kun je daar binnenkort bewonderen?

Wisseling van objecten

De eerste grote veranderingen zijn te zien in het Arsenaal. Daar maken een aantal vlieg- en voertuigen plaats voor nieuwe objecten waaronder, jawel: de Chinook!

Op 4 juni is het zover, vanaf dan is de Chinook te bewonderen in ons museum. Naast deze wisselingen, verandert er ook een aantal objecten van plaats. Door deze nieuwe indeling kunnen we onze verhalen nóg beter aan jullie vertellen.

Korting museumticket

Deze collectiewissel zal natuurlijk wat tijd en ruimte in beslag nemen. Daardoor is een groot deel van het Arsenaal van dinsdag 21 mei t/m maandag 3 juni niet toegankelijk voor publiek. De eerste verdieping van ons museum is wel gewoon open.

Groepsbezoeken zijn tijdens deze periode dan ook niet mogelijk. Gewoon museumbezoek wel, tegen een gereduceerd tarief van €7,50. Dit tarief geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Goed om te weten: deze tickets kun je alleen kopen aan de kassa in het museum, dus niet online.

Benieuwd welk deel van het Arsenaal nog wél te bezoeken is in deze periode? Je ziet het op de tijdelijke plattegrond.

Tijdelijke plattegrond Arsenaal.

Toegang restaurant

In verband met ingepland onderhoud is ons restaurant van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei gesloten. De espressobar op de eerste etage is op deze dagen wel geopend en biedt een uitgebreid assortiment aan. Je kunt hier tijdens deze dagen ook terecht voor de lunch.

Vanaf 25 mei is het restaurant weer volledig geopend. Door de aanpassingen in het Arsenaal is het restaurant niet via het museum zelf toegankelijk, maar wél via het entreegebied op de eerste verdieping en via de buiteningang.

Tot binnenkort!

Wij danken jullie voor jullie begrip tijdens deze periode van wisseling. We kijken ernaar uit om jullie vanaf 4 juni weer welkom te heten in ons – deels – vernieuwde Arsenaal!