Lees voor

Van zo'n dag in het museum krijg je trek. Wordt het genieten van het mooie uitzicht vanaf de espressobar of het buitenterras met uitzicht op Park Vliegbasis Soesterberg? Maak je bezoek aan het NMM extra bijzonder met een van onze horeca arrangementen.

Restaurant

Op de begane grond van het museum vindt u het restaurant, van waar u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van ons terras. Hier heeft u een fantastisch uitzicht op de hangende vliegtuigen, de oude landingsbanen en de bosrand. Net als 'Rats, Kuch en Bonen' - het soldatenmenu van vroeger - serveert het restaurant stoere en eerlijke gerechten. Biologische en lokale producten staan in deze keuken centraal. De chefs bereiden in de open keuken, in het zicht van de gasten, dagelijks heerlijke gerechten.

Espressobar

Halverwege uw tocht door het museum treft u de Espressobar. Vijf meter boven de vloer en acht meter onder het dak zweeft deze als rustpunt in het museum. Een van onze barista's bereidt de lekkerste soorten koffie, zoals een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. In de Espressobar kunt u ook terecht voor diverse zoete en hartige lekkernijen.

Arrangementen voor groepen

Boekt u liever een compleet verzorgd arrangement voor uw gezin of groep? Neem contact op met ons reserveringsbureau via reserveringen@nmm.nl of 085-0036000, keuzenummer 2.

Eigen consumpties

Eigen lunch mee naar het NMM? Er is een aantal plekken aangewezen waar meegebrachte consumpties kunnen worden genuttigd. Vraag een van onze medewerkers waar je terecht kan. 

Deel deze pagina

Let op: T/m 12 juli bezoek uitsluitend na online reserveren. Kom je na 12 juli? Dan is reserveren niet meer nodig. Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.