Lees voor

Van zo'n dag in het museum krijg je trek! Helaas is ons restaurant wegens de coronamaatregelen gesloten. Wel is het mogelijk om een lunchpakketje af te halen bij de espressobar of gebruik te maken van onze foodtrucks buiten. Ook is het toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen en dit op de aangewezen plekken in het museum te nuttigen.

Restaurant

Let op: restaurant is gesloten.

Op de begane grond van het museum vind je het restaurant, van waar je ook de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van ons terras. Hier heb je een fantastisch uitzicht op de hangende vliegtuigen, de oude landingsbanen en de bosrand. Net als 'Rats, Kuch en Bonen' - het soldatenmenu van vroeger - serveert het restaurant stoere en eerlijke gerechten. Biologische en lokale producten staan in onze keuken centraal. De chefs bereiden in de open keuken, in het zicht van de gasten, dagelijks heerlijke gerechten.

Espressobar

Bij onze espressobar (in het museum) kun je iets te eten/drinken afhalen. Het nuttigen hiervan mag op de aangewezen plekken in het museum of buiten.

Arrangementen voor groepen

Boek je liever een compleet verzorgd arrangement voor gezin of groep? Neem contact op met ons reserveringsbureau via reserveringen@nmm.nl of 085-0036000, keuzenummer 2.

Eigen consumpties

Eigen lunch mee naar het NMM? Er is een aantal plekken aangewezen waar meegebrachte consumpties kunnen worden genuttigd. Vraag een van onze medewerkers waar je terecht kan. 

Deel deze pagina

Let op: Kom je langs? Draag een mondkapje en reserveer online een ticket met tijdslot, ook als je al een geldig toegangsbewijs hebt. Reserveren kan eenvoudig via de ticketpagina op de website.