Lees voor

Van zo'n dag in het museum krijg je trek. Drink een lekker kopje koffie voordat je het museum in gaat en sluit af met een heerlijke lunch in ons restaurant. Vanwege de coronamaatregelen is onze espressobar verplaatst naar de ingang en is er in het museum dus geen mogelijkheid om eten/drinken te kopen.

Restaurant

Op de begane grond van het museum vind je het restaurant, van waar je ook de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van ons terras. Hier heb je een fantastisch uitzicht op de hangende vliegtuigen, de oude landingsbanen en de bosrand. Net als 'Rats, Kuch en Bonen' - het soldatenmenu van vroeger - serveert het restaurant stoere en eerlijke gerechten. Biologische en lokale producten staan in onze keuken centraal. De chefs bereiden in de open keuken, in het zicht van de gasten, dagelijks heerlijke gerechten.

Espressobar

De dag beginnen met een heerlijk kopje koffie? Voordat je het museum in gaat tref je in onze entreehal eerst de espressobar. Onze barista's maken de lekkerste koffie voor je klaar. 

Arrangementen voor groepen

Boek je liever een compleet verzorgd arrangement voor gezin of groep? Neem contact op met ons reserveringsbureau via reserveringen@nmm.nl of 085-0036000, keuzenummer 2.

Eigen consumpties

Eigen lunch mee naar het NMM? Er is een aantal plekken aangewezen waar meegebrachte consumpties kunnen worden genuttigd. Vraag een van onze medewerkers waar je terecht kan. 

Deel deze pagina