Lees voor

‘Kraak de kluis van de kolonel’ feestpakket
Met het ‘Kraak de kluis van de kolonel’ feestpakket kunt u als ouder zélf een feestje begeleiden in het museum.  Bij aankomst in het museum wordt u welkom geheten door een gastheer of gastvrouw en ontvangt u bij de kassa een camouflagetas. In de tas zitten stoere camouflagepetjes voor de kinderen om direct in de juiste stemming te komen. Daarnaast bevat de tas voor elk kind een kaartensetje met opdrachten en stickers. Met behulp van de opdrachtkaarten gaan de kinderen in het museum op zoek naar 8 voorwerpen. Bij elk voorwerp beantwoorden ze een vraag en plakken ze de bijbehorende sticker op de kluiskaart. De missie duurt ca 45 tot 60 minuten en voert u onder andere langs harnassen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters. Wanneer kluiskaart vol is gaat u terug naar de entreehal en ontvangen de kinderen van de gastheer of gastvrouw nog een speciale NMM-dogtag als beloning! Tenslotte mag de jarige nog een mooie bouwplaat uitkiezen van een F-16 of een Leopard tank. Vervolgens kunt u met de kinderen vrij het museum bezoeken of buiten gaan spelen.

Prijs per kind is €7,50 exclusief entree tot het museum. Minimale reserveringstermijn is 2 weken. 

Entree
Los van het feestjespakket heeft u entreekaartjes nodig om uw feestje in het NMM te vieren. Deze kunt u los van het feestpakket bestellen zodat u eventueel gebruik kunt maken van een museumjaarkaart of andere kortingen. 

Cateringarrangement
Begin het feestje met een lekkere soldatenmuffin en limonade of sluit af met een kidsmeal (frietjes, snack, capri-sun, verrassing). Kiest u ervoor om een feestjesarrangement te boeken dan wacht er een feestelijk gedekte tafel op u in het restaurant. Wilt u ervoor zorgen dat u op het gereserveerde tijdstip in het restaurant aanwezig bent?

Praktisch
U kunt het feestjespakket via de website reserveren en op elk moment van de door u gereserveerde dag ophalen bij de kassa. Wanneer u een cateringarrangement bijboekt is het handig even contact op te nemen met ons reserveringsbureau voor de afstemming van het dagprogramma. Het reserveringsbureau is te bereiken op 085 003 6000 (keuzenummer 2) of per e-mail via reserveringen@nmm.nl. 

Zelf op onderzoek gaan

Deel deze pagina

Let op: T/m 12 juli bezoek uitsluitend na online reserveren. Kom je na 12 juli? Dan is reserveren niet meer nodig. Reserveer eenvoudig via onze ticketpagina. Óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.