Lees voor

Na het grote succes van vorig jaar vindt op 30 maart 2019 wederom een reünie voor dienstmakkers plaats in het Nationaal Militair Museum. Bent u in dienst geweest? Trommel uw dienstmakkers op en bezoek samen de reünie!

Het NMM biedt oud-dienstplichtigen tijdens de reünie gelegenheid elkaar terug te zien en bij te praten. De bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijk programma en daarnaast de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het museum, de tentoonstelling 'Als de Russen komen', en de foto-expo 'Dienstmakkers' te bezoeken. Het geheel vindt plaats in het NMM te Soesterberg. Vanaf deze dag zijn ook de ingezonden dienstplichtfoto’s van het project 'Dienstmakkers' in het museum te bezichtigen.

Programma zaterdag 30 maart:
Vanaf 10:00u - ontvangst met koffie/thee
10:00u - Museumbezoek op eigen gelegenheid
12:00u - Buffet ‘Blauwe Hap’ (inclusief 1 drankje) à € 14,50
13.00u - De Koude Oorlog pubquiz met een leuke prijs voor de winnaar
14.00u - Tankparade in de Arena buiten
15.30u - Gelegenheid om te borrelen en bij te praten in het museum
17:00u - Einde

Tickets
Speciaal voor dienstmakkers is er een ticket te koop à €15,- inclusief toegang museum & tentoonstelling, koffie/thee bij ontvangst, een voucher voor drankje & hapje bij de borrel, pubquiz, tankparade (buiten). 

Optioneel kunt u om 12:00 uur gebruik maken van het 'Blauwe Hap' menu, dat vanaf buffet geserveerd wordt zodat u samen met uw dienstmakkers kunt eten. Het buffet en drankjes zijn voor eigen rekening.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Reserveer uw plek en bestel het ticket ‘Dienstplicht reünie’ via onderstaande knop.

Deel deze pagina