Lees voor

Samen met jouw klas het NMM ontdekken? Combineer het museumbezoek met één van onze educatieve programma's!

Bunker 83

De alarmen loeien. De radar onthult de koers van de vijandelijke raketten. Koortsachtig zoek je samen naar een oplossing. Maken jullie de juiste keuze? Beleef de spanning van de Koude Oorlog met jouw leerlingen in deze immersive learning experience.

Kom naar Bunker 83 en voorkom dat de wereld vergaat! Durft jouw klas het aan?

PSST, hier staat meer informatie...

Wat zou jij beslissen?

Tijdens een missie moet een militair vaak binnen enkele seconden levensbepalende beslissingen nemen. Maar hoe doe je dat?

Een veteraan vertelt zijn of haar persoonlijke verhaal en begeleidt leerlingen op een digitale missie vol lastige dilemma’s. Maken leerlingen de juiste keuzes? Of zijn er geen juiste keuzes?

Meer informatie en reserveren

Bootcamp

Wil je jouw leerlingen sportief uitdagen én de waarde van discipline en samenwerken laten ontdekken? Geef ze op voor de NMM-bootcamp!

De leerlingen worden door een professionele bootcampinstructeur ‘gedrild’ en bestormen met z’n allen de hindernisbaan! Meer informatie?

Alles lezen over de bootcamp

Rondleiding op maat

Ontdek welke bijzondere verhalen er schuil gaan achter onze collectie met een op maat gemaakte rondleiding. Hoe voelt het bijvoorbeeld om in een tank te zitten? En voor welke dilemma’s kom je als militair te staan?

Een rondleider neemt jouw leerlingen mee op een rondleiding door het museum. Je kunt zelf het thema van de rondleiding kiezen, bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog of militaire techniek.

Bekijk alle rondleidingen

Reserveren?

Eén van onze educatieve programma’s reserveren? Stuur een e-mail naar reserveringen@nmm.nl of bel ons via 085-0036 000, keuzenummer 2. Dan regelen wij het stoerste uitje voor jouw klas!

Let op: Vanaf 1 juni 12.00 uur weer open, daarna dagelijks vanaf 10.00 uur Bezoek uitsluitende mogelijk na online reserveren, óók als je al een geldig toegangsbewijs hebt.