Lees voor

Ben jij klaar om je verantwoordelijkheid te nemen? Bunker 83 is coronaproof en weer te reserveren.

In Bunker 83, de escaperoom van het NMM, ervaar je de dreiging van de Koude Oorlog. De escape game speelt zich af in een militaire commandobunker ten tijde van de Koude Oorlog. Hier voel je hoe de constante spanning tussen twee wereldmachten de wereld in zijn greep hield. Er was maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger. Totale wereldvernietiging. Met je team stap je binnen in een Russische of Amerikaanse atoombunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd.

Ontsnappen uit Bunker 83 is er niet bij, immers, onder dreiging van totale wereldvernietiging is vluchten zinloos. We zoeken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en orders opvolgen. Durf jij de beslissing te nemen?

Voor wie?
Ga de uitdaging aan met je schoolklas, collega's, of vrienden. De escaperoom is geschikt voor groepen vanaf 6 tot maximaal 28 personen. De spellen zijn moeilijk, maar te spelen voor kinderen vanaf 12 jaar. Klik op de button hieronder voor meer informatie & reserveren.

Deel deze pagina