Lees voor

LET OP: Aanmelden voor de reünie van oud-dienstplichtigen op zaterdag 20 oktober is niet meer mogelijk. De maximale capaciteit van het evenement van 500 personen is bereikt. 

Bent u in dienst geweest? Dan doen wij een appel op u!
Upload een foto van uw diensttijd en maak onderdeel uit van een uniek project. 

Ruim 500 voormalig dienstplichtigen samen op één foto, dat moment is de start van het Koude Oorlog jaar waarbij naast de tentoonstelling ‘Als de Russen komen’ (vanaf 23 februari 2019) ook een plek gericht is aan de dienstplicht.

Honderdduizenden mannen hebben immers tijdens deze periode van de Koude Oorlog hun dienstplicht vervuld en daarmee verdienen zij een mooie plek in het museum.

U als oud-dienstplichtige kunt onderdeel uitmaken van dit unieke project door uw foto('s) uit die tijd te uploaden. U verdient daarbij niet enkel een plek in het museum, ook helpt u het museum haar collectie uit te breiden en belangrijk deel van onze nationale militaire geschiedenis te bewaren. 

 Zegt het voort!
Wilt u uw dienstmakkers activeren om ook hun foto op te sturen? Super! Deel via deze knop de pagina op facebook/twitter/pinterest/of per mail. En wie weet ziet u uzelf en uw dienstmaten terug in het museum. 

Deel deze pagina